Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

KAD POCINJE FERMA KOD BRETONCA

<< < (3/7) > >>

Huntercro:
ma meni se pokazalo da sve u svoje vrijeme treba doći. Imao sam ja pasa loji su radili od 6 mjeseci ali jebiga iskvari se

SEJFO:
Pozdrav!
Ja imam bos.baraka aj što ne "ferma" ptice on ne ferma ni mene niti bilo koga traži samo da se igra.
Šta uvažene kolege misle o tome?

Tihomir:

--- Citat: Huntercro - 27. 05. 2008. 22:36:16 ---ma meni se pokazalo da sve u svoje vrijeme treba doći. Imao sam ja pasa loji su radili od 6 mjeseci ali jebiga iskvari se

--- Kraj citata ---
Sve u svoje vrijeme  d4

Punac mi ima njem.kratko.ptičara kad je bio mali počeo je dobro raditi i onda je mali šogor,tad je ima 5-6 godina,na nagovor svog kuma počeo u boks kod peseka bacati petarde.Rekao mu je kum:"Samo bacaj to če onda biti pravi lovački pas." Ovaj mali je bacao i sad je pas gotov,za ništa,kad se u dođe u lov radi on,ali kad pukne prvi metak on je gazdi pod nogama,a na drugi-treči metak više ga nema. Pobjegne jadničak daleko,daleko iza devet sela.... Sad bi je tog kuma d7

Tihomir:

--- Citat: Sejfo - 27. 05. 2008. 22:45:12 ---Pozdrav!
Ja imam bos.baraka aj što ne "ferma" ptice on ne ferma ni mene niti bilo koga traži samo da se igra.
Šta uvažene kolege misle o tome?

--- Kraj citata ---

Sejfo,a da nije na gazdu ččč
 ;D ;D
Kak je star?

sinisa:
ja imam bretonce vec dugo i pocetak markiranja zavisi od psa do psa ,mislim da pas nemoze da pruzi svoj max dok na napuni dve god,imao sam bretona koji je stajao na jerebicu u 5 meseci a isto leglo drugi breton tek sa godinu dana je poceo da staje na divljac ččč
ali breton je jedan od najzahvalniji pticara (max kvalitet min volumen)
svi profesionalni dreseri vole bretona bar ovde u srbiji :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju