Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Kako odabrati štene goniča za divlju svinju

<< < (3/11) > >>

peca:

--- Citat: lovacpd - 16. 01. 2010. 13:25:44 ---
--- Citat: peca - 16. 01. 2010. 13:19:23 ---ja sam obično promatrao ponašanje i primjetio sam da povučenija štenad obično budu mirnija kod kuće i ako bježe od ljudi velika je vjerojatnost da ih poslije nitko neće moći ukrasti jer će biti malo agresivniji prema ljudima moj posavac je bježao od ljudi jedva smo ga uhvatili kada sam ga kupovao i kada sam ga uhvatio umalo da me ujede, a sada ga samo poznati ljudi mogu uhvatiti(oni sa kojima se sreče svaki dan)a radne osobine je teško vidjeti kod goniča najbolje je kada potjeraš mačku ispred njih tada se vidi koji bolje i duže prati trag i koji duže oblajava mačku kada se popne na drvo z10

--- Kraj citata ---

druze sa 2 mjeseca njihova jedina macka je hrana, majka i kucica iz koje su uzvadjeni....na njih ce najvise reagovati....sve ostalo je momenat

--- Kraj citata ---

moj je sa 2,5 mjeseca gonio mačku

SEJFO:

PECA!!! zagi
I moj je komšija sa 11 godina pošao u prvi razred,,,, nisu ga upisali na vrijeme.... hao hao
daj ne jebi muhe.....štene sa 2,5 mjeseci još samo upoznaje okolinu!!! A ako je i goni ne zna zašto je goni već samo zato što mu je predmet za igru koji se kreće.....!!!! zagi

zelenadolina:
Baš mi je drago da sam pogodio temu ako ne mogu štene ko što se komentira,evo opet ću ponoviti nisam ja uopće bitan nego mišljenje koje ću dobiti od ljudi na forumu i još nešto ne moram ja birati ništa,ja za sad i za jednu normalnu budućnost ako bog da zdravlja mojim psima a i mojim kolegama sa kojima surađujem ne moram kod nikoga tražiti ništa.Volio bi upznati Sejfu duhovit čovjek, pozdrav.

Zoran:

--- Citat: zelenadolina - 16. 01. 2010. 20:31:25 ---Baš mi je drago da sam pogodio temu ako ne mogu štene ko što se komentira,evo opet ću ponoviti nisam ja uopće bitan nego mišljenje koje ću dobiti od ljudi na forumu i još nešto ne moram ja birati ništa,ja za sad i za jednu normalnu budućnost ako bog da zdravlja mojim psima a i mojim kolegama sa kojima surađujem ne moram kod nikoga tražiti ništa.Volio bi upznati Sejfu duhovit čovjek, pozdrav.

--- Kraj citata ---

pa eto ja sam dao moj nacin biranja kod šteneta! iskreno samo zazmirim i uzmem!!!
za sebe!!!

a sejfu upoznat to ti je isto da ga neupoznas ni bogu ni narudu bitan!  rol

valdop:
zašto sam ja jako oduševljen kad po ne znam koji puta čitam iste postove, Sejfo jel ti susjed završio osnovnu školu, imam i ja jednog malog koji bi se samo igrao, sve u svemu ništa ozbiljno. . .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju