Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Kako odabrati štene goniča za divlju svinju

<< < (4/11) > >>

Lazar:
ja se drzim teorije - pas koji je agresivan prema ljudima- puska, asov i usumu  teaa

zelenadolina:
Peca kažeš 2,5mj i goni mačku,jako perspektivno štene de mi reci koja pasmina.

Zoran:

--- Citat: zelenadolina - 16. 01. 2010. 21:07:36 ---Peca kažeš 2,5mj i goni mačku,jako perspektivno štene de mi reci koja pasmina.

--- Kraj citata ---

ajd mi objasni zašto tako nešto je perspektivno? kad goni macku???
a moja susjeda ima 3macke? kako ce se to odraziti u buducnosti?
a da nedođe do konflikta na drugu stranu?
ja smatram da je to sranje!
ko kad bi imo pticara od 2,5mjeseca koji davi ili nesto kokoši! jeli bi to trebalo biti dobro za lov?
ili šta ima dobro u tome da tjera macku?
kako to štene kasnije ukrotiti tj, da mozes normalno da loviš a da nepokolje par mackih kad prođes kroz selo?

peca:
Pas je posavski gonič mačke ne davi sa 5 mjeseci je počeo goniti u šumi sada ima 7 mjeseci i skoro svaki put kada ga pustim u šumu(zadnjih mjesec dana)gonio je lisicu.Ja volim da je pas malo agresivniji jer ima lopova koji kradu pse.Istina je da je sa 2,5 mjeseca gonio mačku 50-60m.
Zorane mislim da ptičar nikada nebi trebao goniti ni mačku ni divljač dok gonič goni divljač  zagi

Zoran:

--- Citat: peca - 16. 01. 2010. 22:17:02 ---Pas je posavski gonič mačke ne davi sa 5 mjeseci je počeo goniti u šumi sada ima 7 mjeseci i skoro svaki put kada ga pustim u šumu(zadnjih mjesec dana)gonio je lisicu.Ja volim da je pas malo agresivniji jer ima lopova koji kradu pse.Istina je da je sa 2,5 mjeseca gonio mačku 50-60m.
Zorane mislim da ptičar nikada nebi trebao goniti ni mačku ni divljač dok gonič goni divljač  zagi

--- Kraj citata ---

kako ti kazes! ja se slažem!  teaa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju