Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (7/82) > >>

dean:

--- Citat: madhunter - 06. 11. 2007. 17:27:00 ---Dejane ima ljudi u nas koji imaju toliko potraga samo se za njih baš nezna, a za forume baš i nemaju vremena. Ima čovjek u Slavoniji koji skoro svaki drugi dan ima po koju potragu!
Inače svaka čast Dik-u!

--- Kraj citata ---
Slažem se da se za prave majstore ni ne zna!
Ako svaki drugi dan ima potragu, onda ih on godišnje ima 150 ugrubo. Zaključak je da Slavonci ili jako loše pucaju (moral i etika dolaze u pitanje) ili jako puno pucaju pa su greške moguće i normalno je da se dešavaju.
Mislim da je Dik imao preko 150 potraga u praksi, znači nakon ranjavanja divljači. Nije spomenuo koliko ima umjetnih tragova. To je velika razlika, slažeš seč

Huntercro:
čovjek vjerovatno misli na Pavla Vratariča o kojem imaš članak u zadnjem lovačkom vjesniku. Inače baš nema puno kvalitetnih krvosljednika pa u slučajevima odstrijela kapitalne divljači odmah zovu njega koji je provjeren. Jer njegov pas ne ide nigdje u lov osim  za krvnu potragu. A naši rade sve jer nemam 100 pasa.

dean:
Ne znam, ali dečki pucaju, nema greške. Bio sam u Otoku u nedjelju.

dean:
Ajmo tko može nakon lova u kojem se odstrijeli krupna divljač u bočicu stavit deci-dva krvi, malo soli i uz nju u frižider stavit nogu ili komad kože te divljači da možemo na prolječe radit okupljanje sa temom krvni trag u praksi. Držut čemo se, jedni drugima postavljat tragove i nekaj naučit jedni od drugih!

Dik:
Ja si svaku zimu pripremam kri za sledeču godino.Stavljam jih u manje vrečice i u skrinju isto i sa nogama.Onda kad zemlja odmrzne počnem da radim umjetnE tragove.Na veče stavim vrečicu iz skrinje,da se do sledečeg dana odtaja onda sa paličnim promješam,da mi lakše kapa sa boce isto i sa nogo.E tAko je to.Lp iz SLO  z6 z6  z2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju