Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (8/82) > >>

dean:
Tako i ja planiram! Ali možemo napravit neko druženje pa postavit par tragova, bacit roštilj i nakon par sati probat ih  izradit. To bi bilo odlično druženje. Tebe čemo Dik ovlastit za instruktora s obzirom da imaš najviše izračenih tragova u praktičnom lovu. LOVAC će sve slikat, a siguran sam da će madhunter i njegov kolega, ja i tko će još biti zainteresiran dat sve od sebe. Jedva čekam!

Dik:
To je meni najmanje šta možem učiniti.To je meni u veliko veselje,da možem još kome pomagati,da još bolje nauči svog psa koji će pomoči u svoji LD i u drugima,da se što prije rješi životijo muka koje su nastale zbog lošeg strela.Onda Dean najbolje da ja skupim još više krvi i noga i da jih donesem sa sobom ako se dogovorimo za koji termin  u sledečoj godini kad malo temperature narastu.Lp iz SLO  z1 z1

dean:
Imam 4 noge DS i 4 od srne! Jednu bočicu sa deci-dva krvi DS, i ako ti skupiš malo krvi, puno smo napravili za početak!

madhunter:
Kaj se čeka! Imam dvije jelenske noge i tri litre krvi! Samo recite mjesto i vrijeme.

Vanja:
Dečki, ako vam šta treba(krv, noge, koža od jelena, lopatara, DS) samo recite, ja ću vam pripremit koliko hočete i šta hočete.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju