Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa

Krvni trag u praksi

<< < (62/82) > >>

mrki:
Samo ti reci šta je bilo, ne sekiraj se za one koji misle da lažeš, takvi su samo ljubomorni , tu smo da izmjenjujemo iskustva i učimo se jedni od drugih, ni mojoj priči da je srna bježala pred psom 15 km sigurno netko ne vjeruje ali tak je bilo  z6

mrki:

--- Citat: antoniog - 25. 09. 2012. 06:53:30 ---Svaka čast prijatelju  ,ali   z2  je vrhunski .
Dali još uvijek plačaju 500 eura po nađenom jelenu ili su smanjili tarifu ?
[/quote
 :shok: Koja sam ja budala kad se vučem za psom po grmlju i brdima i na kraju kažem pamti pa vrati, ako se vozim malo dalje mi daju 20€ :tommy: Gdje je takva tarifa da se uguram za jednu potragu pa da Alfi dobije GPS za nagradu z1
--- Kraj citata ---

Lazar:

--- Citat: mrki - 25. 09. 2012. 22:20:08 ---Samo ti reci šta je bilo, ne sekiraj se za one koji misle da lažeš, takvi su samo ljubomorni , tu smo da izmjenjujemo iskustva i učimo se jedni od drugih, ni mojoj priči da je srna bježala pred psom 15 km sigurno netko ne vjeruje ali tak je bilo  z6

--- Kraj citata ---
srna bjezala 15 km  :shok: stvarno treba razmijenit iskustva , mozda se nesto i nauci ......

stipa:

--- Citat: fruškogorac - 25. 09. 2012. 22:14:48 ---Možeš ti reći da sam mu ja postavljao krvnu potragu.
A ja neću reći što je rekao Schidli u Sloveniji kad si ga vodio na krvnom tragu.

--- Kraj citata ---
teaa bravooohttp://www.youtube.com/watch?v=UQCcX5wWdmU ludiloo

stipa:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju