Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
Krvni trag u praksi
fruškogorac:
Napiši što je SCHIDL rekao poslije krvnog traga.
stipa:
da je pas bolji od vodica ,, na sto sam ponosan gss
fruškogorac:
--- Citat: madhunter - 06. 11. 2007. 17:27:00 ---Dejane ima ljudi u nas koji imaju toliko potraga samo se za njih baš nezna, a za forume baš i nemaju vremena. Ima čovjek u Slavoniji koji skoro svaki drugi dan ima po koju potragu!
Inače svaka čast Dik-u!
--- Kraj citata ---
Ako netko zna ovog čovjeka volio bih ga upoznati. Hvala unaprijed.
mrki:
--- Citat: Lazar - 26. 09. 2012. 06:07:33 ---
--- Citat: mrki - 25. 09. 2012. 22:20:08 ---Samo ti reci šta je bilo, ne sekiraj se za one koji misle da lažeš, takvi su samo ljubomorni , tu smo da izmjenjujemo iskustva i učimo se jedni od drugih, ni mojoj priči da je srna bježala pred psom 15 km sigurno netko ne vjeruje ali tak je bilo z6
--- Kraj citata ---
srna bjezala 15 km :shok: stvarno treba razmijenit iskustva , mozda se nesto i nauci ......
--- Kraj citata ---
Od mjesta gdje je pas počeo gonit do kuče gdje ju je zadavio je 8 km zračne linije a teren je jako brdovit 900m nad morem.
stipa:
--- Citat: fruškogorac - 27. 09. 2012. 09:19:24 ---
--- Citat: madhunter - 06. 11. 2007. 17:27:00 ---Dejane ima ljudi u nas koji imaju toliko potraga samo se za njih baš nezna, a za forume baš i nemaju vremena. Ima čovjek u Slavoniji koji skoro svaki drugi dan ima po koju potragu!
Inače svaka čast Dik-u!
--- Kraj citata ---
Ako netko zna ovog čovjeka volio bih ga upoznati. Hvala unaprijed.
--- Kraj citata ---
nekada davno sam ja tražio u sezoni kad je krenula rika .. normalno da nisam sve našao ..ali nisam se nikada slikao sa divljači koju nisam pronašao tsd heheh ktiz hao hao hao hao hao hao hao hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju