Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
sekundiranje
gogo3006:
--- Citat: karabat - 03. 05. 2010. 17:13:56 ---poštovane kolege.
Naime kako sam gore naveo štene sa 6mj. koje je počelo da sekundira bez prijekorno i onda iz nepoznatog razloga odustalo od te radnje, s nastavkom dresure ništa nisam posebno mjenjao odjednom je vratilo sekundiranje i još bolje nego je bilo, tako da stvarno neznam šta da kažem zašto i kako se to desilo.
--- Kraj citata ---
Mislin da ti je već vrime da si nabaviš pravog psa...... fre fre fre
Dođi do mene, naćemo ti nešto, ka tebi...... peso
karabat:
sta cu kad me bretonci ne interesiraju rol happi
File:
kad te nezanimaju onda se lipo ti i dalje raspituj i obrazuj o sekundi... da si ima bretona zna bi dosad već sve o njoj i to iz prve ruke lizi
karabat:
kompleksi, znaš kako mali ljudi voze velika auta a ja veliki čovik volim imat i velike pase a to sad šta nema pa ima sekundu nije jedina , ali ja sam postavio nekoliko pitanja uzgajivaču pa mi se nešto nejavlja .
Kad file bude ima leglo bretona stisnit ću zube pa ću uzet štene od njega da ja vidim te te šampione . možeš me odma upisat za jednu kujicu. ref
File:
upravo smo sada poslali mail jednom uzgajivaču iz rumunjske,i jednom poznatom iz francuske jer nabavljamo jednu vrhunsku kujicu za lov i normalno za priplod... tako da bi u idučoj godini mogli nešto i realizirati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju