Lovna kinologija > Odgoj i školovanje lovačkih pasa
sekundiranje
SEJFO:
pozdrav!!! zagi
Molio bih nekog da objasni meni neznalici (a ima ih još al ćute) šta je to sekundiranje,,,.... ;D ;D
a ja lično primam kratkodlake nijemce koji neće da sekundiraju,,, ,,, ima da gone zeca,,,,, ne na sekunde već do mile volje,,,,, ;D ;D ;D ;D ;D ;D zagi
Anni:
jer za to ptičari služe... da gone d4
karabat:
konkretno meni je štene počelo da sekundira sa 6mj a nakon 2mj odustala od te radnje i sad se pitam di sam pogrješio ali ne nalazim objašnjenje za to jednostavno ću morat to prihvatit ako ne uspijem ispravit, moram utvrdit komandu čekaj i onda je puštat s drugim psom.
karabat:
poštovane kolege.
Naime kako sam gore naveo štene sa 6mj. koje je počelo da sekundira bez prijekorno i onda iz nepoznatog razloga odustalo od te radnje, s nastavkom dresure ništa nisam posebno mjenjao odjednom je vratilo sekundiranje i još bolje nego je bilo, tako da stvarno neznam šta da kažem zašto i kako se to desilo.
Jakov-lovac:
sekundiranje je urođena osobina,uz neke ptičare vezana više,od nekih se ne traži,ali je poželjna kod svih
vjerojatno je mladi pas koji je sekundirao pa prestao učen na motku prve ferme,a kad je osjetio divljač pokazao je svoj karakter
ili,jaka ljubomora
psa koji urođeno nema u sebi sekundiranje nije lako naučiti,a i ako se nauči uvijek nešto fali
sekundirao ili ne ,ako je ferma korektna za mene prolazi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju