Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća
Kamuflažna oprema. Da ili ne?
Nikola:
Kamuflažna oprema=> DA, u lovu šuljanjem, na patke , guske, gdje se traži takvo nešto
kamuflažna oprema=> NE, u skupnom lovu, na divlje svinje, lisice, štetočine, jednostvano zbog vidljivosti
U lovu šuljanjem još ima sigurno ima puno stvari za ispričati glede sigurnosti, osobito ako više lovaca lovi u reviru...
MAUZ:
--- Citat: Nikola - 04. 01. 2008. 11:53:55 ---Kamuflažna oprema=> DA, u lovu šuljanjem, na patke , guske, gdje se traži takvo nešto
kamuflažna oprema=> NE, u skupnom lovu, na divlje svinje, lisice, štetočine, jednostvano zbog vidljivosti
U lovu šuljanjem još ima sigurno ima puno stvari za ispričati glede sigurnosti, osobito ako više lovaca lovi u reviru...
--- Kraj citata ---
100% tacno!
Kaligula:
Ja sam odmah napisao da je mjesto kamuflažnoj opremi u lovu dočekom i šuljanju.
Nikako u pogonskom lovu.
Mislio sam da je to jasno i da se podrazumjeva.
Istina,nitko normalan ne puca u grm,a opet svako malo netko dobije kuglu ili sačmu.
Crna Kronika je nesmiljeni svjedok ljudskoj gluposti i neoprezu,htjeli mi to priznati ili ne.
Osobno,volim lov dočekom,volim loviti sam.
Ne volim pretjerano pogonske lovove,tako da iz moje perspektive,kamuflažna oprema bi trebala imati mjesto u našem lovstvu.
MAUZ:
Svakako, svaka oprema ima svoje mjesto u lovu. Grupni lovovi obavezno sa flou markerima, a meni je patke nepojmljivo loviti bez dobre kamuflaze.
hunter:
Ma ljudi kad se obucete u kamuflaznu opremu divljac vas bukvalno nagazi, a patke i guske slijecu na cijev od puske! Puska vam ni netreba hvatate zive i jos birate trofeju ovu hocu ovu necu! ;D
Imam savjet za lov Srnjaka ako nekog interesuje kamuflaza prva liga;
"okrecite dupe u bijelo glavu nabite u zbun a kad vas srnjak zaskoci samo ga uhvatite za rogove"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju