Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Odjeća

Kamuflažna oprema. Da ili ne?

<< < (7/36) > >>

Tihomir:

--- Citat: skyangel - 07. 01. 2008. 08:07:33 ---makar nevoljko ovo pišem, ali ajde, nek vam bude. Pošto se bavim i airsoftom izmeču ostalog, ove stvari su mi poznate dosta. Dakle, na ovoj slici se vidi Ghillie suit. Ako vam se več oče takvog nekaj, na e-bayu se nače dobrih gotovih ghilliea od 100€ na dalje. Ako ga želite sami slagati, zguglate si "making ghillie suit" i dobit čete sve odgovore na prvih par linkova kaj google izbaci. Ali, ipak, držimo se starih običaja i tradicije kolege. Nismo Ameri!

--- Kraj citata ---

Ja sam isto pobornik zelene lovačke uniforme(odijela),maskirno šta je svima ostalo od rata mi se nimalo ne sviča kada vidim u lovu,ali ovo bih volio probati ne toliko za lov i odstraljivanje divljači koliko za probu kod prilaska divljači i kod fotografiranja..

Hvala za pomoč ;D

MAUZ:
Ratne i vojnicke uniforme nemaju veze sa onim o cem Kaligula i ja pisemo! Bilo je  ratova, ja imam uniforma iz dva, ali nikad to u lov ne bih poneo!

Tihomir:

--- Citat: MAUZ - 07. 01. 2008. 23:25:56 ---Ratne i vojnicke uniforme nemaju veze sa onim o cem Kaligula i ja pisemo! Bilo je  ratova, ja imam uniforma iz dva, ali nikad to u lov ne bih poneo!

--- Kraj citata ---

--- Citat: Tihomir - 07. 01. 2008. 22:26:50 ---
--- Citat: skyangel - 07. 01. 2008. 08:07:33 ---makar nevoljko ovo pišem, ali ajde, nek vam bude. Pošto se bavim i airsoftom izmeču ostalog, ove stvari su mi poznate dosta. Dakle, na ovoj slici se vidi Ghillie suit. Ako vam se več oče takvog nekaj, na e-bayu se nače dobrih gotovih ghilliea od 100€ na dalje. Ako ga želite sami slagati, zguglate si "making ghillie suit" i dobit čete sve odgovore na prvih par linkova kaj google izbaci. Ali, ipak, držimo se starih običaja i tradicije kolege. Nismo Ameri!

--- Kraj citata ---

Ja sam isto pobornik zelene lovačke uniforme(odijela),maskirno šta je svima ostalo od rata mi se nimalo ne sviča kada vidim u lovu,ali ovo bih volio probati ne toliko za lov i odstraljivanje divljači koliko za probu kod prilaska divljači i kod fotografiranja..

ali ovo bih volio probati
tu sam mislio na kamuflažno odjelo o čemu i pišemo na ovoj temi,a za vojne maskirne hlače i jakne sam napisao da ne volim vidjeti u lovu

--- Kraj citata ---

SrndaćVlašić:
Divljači treba dat šansu, a sa kamuflažnom uniformom su te šanse smanjene. Zato kažem ne...
Ko zna lovit,zna i u zelenom. A ima li šta ljepše od lijepo odjevenog lovca. Ne mogu ni zamislit lovački ručak a nas dvadeset u nekim kamuflažnim odjelima..ne bi to bilo to..

Max011:
Vojne kamuflažne uniforme su bile lako dostupne zbog nesretnih vremena u kojima živesmo. Obzirom da i materijalni momenat beše tužan (blag opis) u lovištima se moglo videti sve i svašta. Kako je protok vremena neumitan a standard raste nadam se da će namenska lovačka garderoba preovladati.
Što se specijalizovanih lovačkih kamuflažnih odela tiče stvar su ukusa dok su ,,preko bare,, gotovo univerzalan detalj u opremi svih lovaca.
Recimo meni je se desilo da posle posete jednog poznatog lovca(u nekoj čudnoj kamuflažnom odelu i naočarima) iz Novog Beogrda iz bloka 24 lovištu Tamnava neki seljaci su mi se žalili da im se pričinio drekavac,drugi kažu da su im krave u šoku i da daju manje mleka, roditelji su počeli da zaključavaju žensku decu da ih vrag ne odnese... :) :) :) pa vi sad vidite kako da se obučete!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju