Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

E-BAY NARUDŽBE, KUPOVINA

<< < (4/6) > >>

rubi:

--- Citat: zhrvoje - 14. 10. 2009. 16:08:14 ---Koliko sam ja pratio do sada na e bay.com vecina prodavaca ne salje izvan USA. Jesam li u krivu il se s ljudima moze dogovorit iako su napisali da salju samo u USA?

--- Kraj citata ---

Ako mi se nešto sviđa i želim kupiti a na artiklu je naznaćeno da isporučuju samo u USA, onda pošalješ e-mail dobavljaču i pitam da li bi poslao u Hrvatsku.
Ono što sam gore naveo na pojedinim artiklima je poštarina dosta velika tako da se ne zeznete kao i ja u početku.....   

dalm:
E, baš vam hvala, prave informacije, iz prve ruke. Oči su mi ko u vola dok vrtim te stranice, a opet, načuo sam priče i o lošim iskustvima s takvim kupovinama...Ima detalja na koje treba pazit, ali, uostalom, rizik postoji i s našom poštom-dostavom, i taj rizik treba ukalkulirat u cijelu priču.
Sigurno ste pomogli mnogima s ovim informacijama, svaka čast.

jura_:
Zanima me do koje cifre bi se isplatilo nabavit teletak prek ebay-a! A i molio bi da ako nije problem da mi neko malo objasni koja je marka bolja i kojeg bi se isplatio uzet a da nije preskup. Recimo dali bi se moglo naći neki kvalitetan a da ukupna cijena ne premaši 500kn.
Hvala

Harry P.:
Na kužim se baš u te uređaje ali si ovdje možeš pogledati nešto. Koliko kužim neki su samo protiv lajanja i automatski se aktiviraju kad pas zalaje a neki imaju i ove daljince pa sa njima možeš "šokirati" psa

Kao što rekoh, ne kužim se

http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1311&_nkw=dog+training+shock+collar&_sacat=See-All-Categories

calisto13:

--- Citat: rubi - 14. 10. 2009. 16:13:54 ---
--- Citat: zhrvoje - 14. 10. 2009. 16:08:14 ---Koliko sam ja pratio do sada na e bay.com vecina prodavaca ne salje izvan USA. Jesam li u krivu il se s ljudima moze dogovorit iako su napisali da salju samo u USA?

--- Kraj citata ---

Ako mi se nešto sviđa i želim kupiti a na artiklu je naznaćeno da isporučuju samo u USA, onda pošalješ e-mail dobavljaču i pitam da li bi poslao u Hrvatsku.
Ono što sam gore naveo na pojedinim artiklima je poštarina dosta velika tako da se ne zeznete kao i ja u početku.....   

--- Kraj citata ---

ja sam naručila čizme od dobavljača iz Britanije. Prvotno nisu imali opciju dostave u Hrvatsku pa sam poslala mail i odmah nakon toga mi je došao odgovor i invoice na paypal. Dobro je napomenuti da napišu da je riječ o poklonu pa su šanse da se izbjegne carina i PDV veće... no čak i kad te ocarine ispadne ponuda skoro pa 50% jeftinija nego u dućanima...

plaćanje preko paypal-a je provjereno sigurno...

pa ko voli nek izvoli  d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju