Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

E-BAY NARUDŽBE, KUPOVINA

<< < (3/6) > >>

calisto13:

--- Citat: dalm - 14. 10. 2009. 13:47:50 ---A joj što tamo svega ima....Ali, kako do toga?
Ima li netko iskustva-prijedlog-savijet? Kako kupovati? Kako plaćati? Sigurnost?

--- Kraj citata ---

Ja imam super iskustva. Plaćam paypal-om preko amex kartice.

Cijene su predobre (pr. Aigle čizme parcours prestige zajedno s poštarinom u pola cijene koja je u Kettner katalogu !!!)

zhrvoje:
Na kojoj tocno stranici kupujete (Evropa - USA) i koliko prosjecno dodje postarina? Dal se placa jos nesto kao npr. osiguranje?

nidjobl:
Na USA. Poštarina zavisi o puno stvari i ne može se govoriti o nekoj prosječnoj. Osiguranje plaćaš po želji.

zhrvoje:
Koliko sam ja pratio do sada na e bay.com vecina prodavaca ne salje izvan USA. Jesam li u krivu il se s ljudima moze dogovorit iako su napisali da salju samo u USA?

rubi:
Dosta koristim e-bay i cijene su odlićne ponajviše što neke sitnice u HR nema za kupiti.
Ne znam kako ide za zakonom ako vam netko iz vani šalje paket kao poklon - dar, samo znam da moja optika koju sam naručio je došla  na kućnu adresu bez dodatnih troškova carine i na papiru je pisala pod instrukcija " poklon ".

DALM, pripazi samo na poštarinu, kod nekih artikala koje uzima poštarina ti je skuplja od samoga artikla, tako da koristiš opciju izračuna poštarine do Hr.  

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju