Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

E-BAY NARUDŽBE, KUPOVINA

<< < (2/6) > >>

valdop:
dalm, najbolje ti je da lovu pošalješ meni, a narudžbu njima, pa kad stigne . . . . .

dalm:
Valdop, ide lova!!! I puno ti hvala  uf A jel moram nešto i naručit, ili je dovoljno da ti pošaljem pare?  :P
NADJOBL, otprilike sam tako i zamišljao sistem, dakle, taj i taj broj predmeta ( šifra ), kontakt direktno s prodavačem, ili s portalom? I je to nekakva aukcija, ili? Vjerojatno ima opcije ''kupi odmah'' za određene cifre?
Usput, zanimaju me neke stvari s njemačkog tržišta, pokušat ću s manjim iznosom, pa ćemo vidit.

nidjobl:
Ebay ti je posrednik između tebe i prodavača. Uglavnom imaš ponuđenu i aukciju i Buy it now opciju. Nikakve šifre ne upisuješ. Jednostavno klikneš na predmet koji kupuješ i dalje samo potvrđuješ kupnju upisivanjem svojih lozinki. Obrati pozornost na shipping (znači dostavljaju li u HR) kod Njemaca. Ja sam dosad kupovao po buy it now principu jer aukcije redovito završavaju skoro istom cijenom.

dalm:
Aha....dakle, nešto kao ona naša aukcija..malo kalkuliranja, i dobiješ dobru cijenu.
Puno ti hvala, ove sam informacije trebao

nidjobl:
Ako štogod zapne samo pitaj. Inače, najjeftiniji i najveći izbor ti je na eby.com

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju