Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

lovački ruksak (što je unutra)

<< < (4/7) > >>

wortexhole:
Savjetovao bih kolege da si uzmu obavezno jos jednu stvar za koju nisam procitao da itko ima a vrlo je vazna i ja je uvijek imam. Kako smo u doticaju s mesom divljaci a i opcenito u sumi moze bit svega i svacega sto moze biti stetno po zdravlje pa nije lose nabaviti antiseptik. Ja konkretno koristim Plivasept pjenusavi koji ubije vecinu poznatih mikroorganizama ukljucujuci i MRSA bakteriju. Nije skupo a poslije odrobljavanja divljaci bez obzira na to koristite li rukavice ili ne dobro je ruke oprati antiseptickim sredstvom. Bolje sprijecit nego ljecit kako kaze stara poslovica.

grom:
Da, nije loše svakako jer rukavice ne koristim nikad. Nemam naviku ali ću početi.

pepi2:
Najbitnije je da u ruksaku bude novcanik pun tisuca...

roger:

--- Citat: wortexhole - 25. 12. 2015. 19:54:11 ---svacega sto moze biti stetno po zdravlje pa nije lose nabaviti antiseptik. Ja konkretno koristim Plivasept pjenusavi koji ubije vecinu poznatih mikroorganizama

--- Kraj citata ---
Ovo je sve tocno. Ja u datom momentu, nisam nasao nista slicno u apoteci, pa nisam poslije ni trazio.
Back up - sredstvo mi je rakija, mislim da cu po kratkom postuku ovo nabaviti. zagi

Kohorta:
Večinom lovim sa čeke dočekom,pa nosim najosnovnije,sajla za šlepanje,spužva za pod guzicu,
kabanica,rukavice (zimske i kirurške),pola litarna boca za pišanje,vreča za spavanje,dalekozor,
nož i lampa za glavu. Auto mi je relativno blizu čeke pa je ostalo sve u autu!
Kolega spinnaker nije napisao koju sve vrstu lova upražnjava pa mi kondomi imaju smisla  hao hao d1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju