Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
lovački ruksak (što je unutra)
tyrol:
--- Citat: Max011 - 28. 12. 2015. 09:11:06 ---Koliko god planirao šta da ponesem i šta god da stavim u ruksak znam da će mi nešto uvek zafaliti! hao
--- Kraj citata ---
Baš to!
Šta god mislim dodati u ruksak, kad i stavim uvijek nešto ispadne manjka ;D a ima i onih kojima vječno fali streljiva ...
grom:
Jedan moj pajdo bez 50 metaka za sačmaricu ne ide nikud, za karabin bar 30. Kaže da je bolje nositi 2kg više nego ostati bez metaka kad treba.
evaeva:
Uz sve ovo nabrojano dosada u lovačkome ruksaku imam zihericu jer sam dosta puta zaradio trn u ruku a to zna biti bolno...pa ona uvijek dobro dođe.
ssekir75:
--- Citat: grom - 29. 12. 2015. 13:26:34 ---Jedan moj pajdo bez 50 metaka za sačmaricu ne ide nikud, za karabin bar 30. Kaže da je bolje nositi 2kg više nego ostati bez metaka kad treba.
--- Kraj citata ---
taj sam ti i ja happi pre nekih 20 i jače godina pošao sa familijom u lov. stavio kutijicu šiljkana u džep (takvo vreme bilo, ne ponovilo se), a oni koj će ti to q...c, napuni karabin i budi srećan ako i jedan ispališ. ok, poslušam ja njih, kad tamo... nikad više svinja u životu nisam vido, podiglo se 5 krda sa po 7-8 i jače nazimadi, ko je brojao u onom gustišu. sve u svemu, sprco ja to u tren oka i posle mooošaaa tsd od tada 5 u karabin, 10 u onoj lovačkoj "fišekliji" na kaiš i još 10 u okvirima u rancu. ako se ide na par dana lova u planini onda dve kutije u rancu). nije mi žao da opalim metak ni na liju ili tako šta, pa se potroši.
u rancu je na prvom mestu voda a na drugom wc papir. bez toga se ne kreće nigde. zatim priručna apoteka u kojoj je analgin ili neki drugi lerk protiv glavobolje, pressing protiv alergije i nešto za sraćku, kao i kutija hanzaplasta i par zavoja. imam i vlažne maramice i taj antiseptik koji je pominjan gore. dalje, tu su kese komada više, oštrilo za nož, baterijska lampa sa rezervnom baterijom i rezervne baterije za motorolu, motorola, rakija, upaljač i rezervna municija. zimi tu idu i kapa irukavice, rezervna majca i čarape (mada nemam običaj da se presvlačim u lovu), a ako procenim da će kiša onda i zaštitni ogrtač. veliki nož je za pojasom, mali u džepu. u džepu mi je i konopac. hrana se ne računa, ona se pakuje svaki dan pred lov.
evaeva:
......pa ti imaš stvari kao da ideš na godišnji odmor...... hao hao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju