Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (31/66) > >>

fazan:

--- Citat: gogo3006 - 15. 05. 2009. 08:47:04 ---

Dovoljno je da su puške prazne, odnosno da su spremnici oružja prazni.

--- Kraj citata ---

Na ovaj detalj treba strogo paziti jer da nađu municiju u spremniku  bilo u ormaru ili tijekom transporta oružja odrati će Vas ko zečeve , tj. bezuvjetno ostajete bez svojih miljenica na bar dvije godine.
Moj dobar kolega i vlasnik lovišta uz granicu sa BiH provezao je tijekom lova dio štanda po županijskoj cesti gdje je zaustavljen i pregledom je ustanovljeno da u spremniku ima dva metka te mu je oružje odlukom suda u Hrv.Kostajnici oduzeto , sad je već prošlo dvije godine i pitanje je hoće li mu ikad ili nikad vratiti puške.

shandi:
A di treba držati streljivo kad se oružje vozi u autu? U biti gdje ga vi držite da je najsigurnije da nećete imati nikakvih problema.

gogo3006:
U rusaku ili u opasaču, a puška je prazna u futroli.
I niko te ne može j...t.... dois

fazan:
Malo smo zagazili u OT.
Ja , ako je puška u prtljažniku oda je municija u kabini ili obrnuto. Naravno sto puta sam gurnuo kutiju s municijom u džep futrole , no vrč ide na vodu dok se ne razbije.

gogo3006:
Zašto?

Pa i ja imam futrolu sa đepom za streljivo sa strane. Puška je prazna i u futroli. Streljivo je u svojoj futrolici, sa strane i zatvoreno.

Jel to odvojeno jedno od drugoga?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju