Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća

Sefovi za oružje

<< < (37/66) > >>

josip89:
nekužim šta hoćeš reć/napisat

Tihomir:

--- Citat: Tihomir - 15. 05. 2009. 17:09:27 ---
--- Citat: josip89 - 15. 05. 2009. 16:58:24 ---neko je i gore napisao ako ti oće ukrast ukrast će ti pa makar ga stavio u temelje
a ako uspije otvorit sef onda mu nije problem sigurno otvorit ni onaj mali pretinac za municiju(fakat je mali jel jedva stane malo municije)
i po meni bi bilo logično da je municija odvojena čim metak nije u cijevi
ali naravno oni su pametniji

--- Kraj citata ---

Ajde sad ponovo pročitaj šta si napisao

--- Kraj citata ---

--- Citat: josip89 - 15. 05. 2009. 18:25:02 ---nekužim šta hoćeš reć/napisat

--- Kraj citata ---

Znači čim metak nije u cijevi nego recimo u spremniku ti smatraš da je to odvojeno i da je to tako ok ččč

josip89:
pa smatram da je odvojeno i bi to bilo ok
meni u prevozu su metki u kutiji a magazin prazan
a obično ako su mi u magazinu ovako onda je magazin izvađen
a sad ja imam jedno pitanje šta bi ja trebao sa pištoljem posebno punit magazin svaki put kad nešto radim ili u autu
stavim ih u magazin pa magazin po potrebi vadim iz pištolja
ja neznam kakvi ste vi s oružjem ali ja sam dosta oprezan
fizički odvojeno je kad metak nije u cijevi to je meni dosta fizički
druga je stvar što bi ja sad radi drugih koji su neoprezni ali zbog takvih i jesam ja oprezniji pa vadim metke
isto nevidim šta bi neko ima moju pušku dirat gledat ako nije oprezan pa repetirat pa malo gledat cijev ovo ono
ko i ovo za sefove ja neznam šta i on misle pa munici bi po meni bilo normalno držat i oko pušaka i to ako je u sefu a opet su fizički odvjene ali ja bi trebao uzet 88 sefova da su 100 % sigurni da je fizički odvojeno
ja neznam kako ste vi neoprezni s oružjem da bi vam sve to trebalo
ali ja znam (nemislim već znam) da oni svi naj j..u di kod stignu stim zakom o oružju a i ostalom
isto bi već kad u ovoj temi pričamo o zakonima
jako ljepo počastio našeg prdsjednika lovačkog saveza te je bio neko vrijeme u saboru (on i drugi lovci) koji su se jako potrudili išta onim banama reč koju riječ o lovstvu
te im se još jednom zahvaljujem

Tihomir:
Živio ti Joža meni 100 godina d1

z10

7X64:
Svi smo upuceni u taj za nas los zakon ali cini mi se nema nam mnogo ko a i nece pomoci.Oa nam ostaje da ih POKORNO slusamo nazalos ali je tako.Vec bih nesto drugo pitao,sigurno ste svi culi za SCHAFTMAGAZIN ali da objasnim ako netko nije cuo. Vecinom sve luxuznije puske (karabini) imaju taj magacin a on se nalazi u Kundku.Svrha mu je da lovac uvijek ima kod sebe uz oruzje tri ili cetri metka.Zapravo ta municija je uvjek tu za rezervu,ali kako izgleda to vrjedi za cjeli svjet jedino ne za nas lovce iz Hrvatske.Pa bih ja gospodu ljepo pitao cemu on sluzi?
Jos nesto kad kupujete metalni ormar,svaki trgovac vam objasnjava,ovo vam je za 5 ili7 pusaka a ovaj mali pretinac to je za KRATKO ORUZJE (PISTOLJ) I MUNICIJU pa gdje je tu ODVJENO STRELJIVO I ORUZJE. Nemam rijeci svako tumaci zakon kako mu pase.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju