Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Oprema i Odjeća i obuća
Sefovi za oružje
fazan:
Ja sam već napisao da se u tumačenju zakona razlikuju dvije susjedne policijske postaje , a kamoli policijske uprave..
Kod mene i mojih kolega nikada nitko nije došao provjeravati gdje i u čemu drže oružje, no svakako da je svatko od nas dužan poštivati pravilo da oružje i municija moraju biti odvojeno pod ključem.
SSG:
--- Citat: fazan - 06. 03. 2008. 09:29:47 ---Ja sam već napisao da se u tumačenju zakona razlikuju dvije susjedne policijske postaje , a kamoli policijske uprave..
Kod mene i mojih kolega nikada nitko nije došao provjeravati gdje i u čemu drže oružje, no svakako da je svatko od nas dužan poštivati pravilo da oružje i municija moraju biti odvojeno pod ključem.
--- Kraj citata ---
Zar to nije smiješno ččč Stvarno živomo u banana državi.Zakoni bi za sve trebali bit jednaki.Di smo mi od Europe.......Svjetlosne godine i godine daleko
Tihomir:
--- Citat: oliverl - 06. 03. 2008. 08:11:06 ---Evo meni su nedavno bili u kontroli, imam drveni lijepi ormar, ali sam nabavio i metalni da sve bude po zakonu. I tako došao policajac pregledava a na formularu pišu mogućnosti: 1.drveni, 2.metalni, 3.sef. Na upit što ne treba biti isključivo metalni odgovorio mi je da je bitno da je pod ključom!
--- Kraj citata ---
Da je došao neki drugi taj bi ti možda i uzeo oružje ako je u drvenom ormaru. Kad ni oni sami ne znaju gdje i kako treba biti pohranjeno oružje.Pogledaj samo zakon koji su ti biseri napravili: "...ormar mora biti takav da se ne može otvoriti alatom standardne upotrebe..." tako nešto piše nije sada od riječi do riječi,ali se kuži o čemu oni to govore.A koji je to alat?? Ja znam jako puno ljudi kojima je recimo brusilica standardni alat koji svakodnevno upotrebljavaju!! Stoga je najbolje da je ormar što deblji sa što više brava i što teži jer nikad ne znaš koji će ti policajac doći u kontrolu. A znamo svi da im je u cilju da nam što prije sve poberu.
medo:
Molim vas da mi netko kaze gdje se moze kupiti sef za 10 pusaka 2300-3000kn i jedan za do 3-5 pusaka do 100-1500kn.
Trba mi u RH
medo:
--- Citat: pirelli - 08. 03. 2008. 09:42:09 ---http://www.larix.hr/shop/?g=146
Ovo ti je adresa za u Hrvatskoj gdje su najbolji proizvodjaci ormara pa pogledaj! Ne znam hoce li ti se svidjeti cijenE, ali ipak pogledaj! Inace, ormara ima po oglasnicima, u LOVACKOM VJESNIKU i DOBROJ KOBI!
--- Kraj citata ---
Hvala d4
Nazalost nemam LV ili DK ovdje dok dodjem u RH.Nazvat cu Larix da vidim cijene dostave.
Ima li sto u ZD po shopping centrima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju