Optike i nosači > Optike

Aimpoint S1

<< < (5/7) > >>

mladjo:
ili ovak nešto... kratka je, na 40m kugle samo šire jednu rupu, ide 7+1 i pucaš jednako brzo kao sa PA... za gustiš zakon...  zagi P.S. metu sa slike sam pucao na mehaniku na 40m prije nego sam kupio pušku... sa točkom ima još bolju grupu ali nemam sliku... d4

leon:
Grom, mislim, da tu nema ograničenog vidnog polja (kod Aimpointa).

grom:
A sve zavisi koliko je daleko, nema povećanja ali nekakav tunel i ogradu ima. Probajte, pa kome paše neka koristi. Meni to nije leglo nikako. Jedina prednost je što je lakše nišaniti jer samo točku namještaš prema meti, ali mi traži da to bude bar 20 metara daleko. Ovako na metar, dva, pet...ne znam. Nemojte se čuditi ovome metar, dva. Kolega neki dan promašio vepra od 150 kg na nekih 5-6 metara i puška zaglavila. PA. Ovaj pravo na njega, sreća pa se imao gdje skloniti iza bora. Uspio je osposobiti pušku i još dva puta promašiti fiću u odlasku. Šta ti je adrenalin. Još ovaj kasnije poderao tri psa, predsjednik ga u gustom oladio preko cijevi. A ovoga zamalo nije udavio zbog pasa, jer da je pogodio štete ne bi bilo.

Huntercro:
definitivno će ti pomoći pogotovo kad je igra sunca i tame i kad divljač uđe u neki tamniji dio, a i sam je tamna,
po meni samo +

leon:
Baš je tako... Kad je bilo sunčano imao sam velikih problema sa običnom optikom, ne vidiš divljači. Zato sam nabavio Aimpointa. Gledaš sa oba oka, vidiš samo crvenu točku, možeš pucat i na jedan metar, na suncu, na snjegu... Nema boljeg za pogone, pogotovo kad ne vidiš više dobro meh. nišana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju