Optike i nosači > Optike

Aimpoint S1

<< < (6/7) > >>

mladjo:
ma i kad vidiš mehaničke nišane... opet točku vidiš bolje... ja na mehaniku mogu dobro pucat ali na metu u mirovanju... u trku mi neide nikako... muči me spajanje nišana i mete i jednostavno nemogu... još sa sačmaricom na oba oka ok, ali karabinom nikako...

Gogsa:
Kao druga alternative moze da se proba I Docter Sight,jeftiniji od Aimpointa a super kvalitet,ima crvenu tacku od 3,5 MOA I ima sensor koji kontrolise svetlost crvene tacke.Puca se sa oba oka otvorena,paralexfree do 40/50 m ali za pogon I ti netreba vise. Da desi se da promasis na 3/4 metara svinju I meni se to desilo ali sledeci metak na 30 m je oborio I to u punom trku.Aimpoint je stvaro kvalitetan I odlican za pogon ali tu ima tolko ulozeno za reklame I moje licno mislenje je da je preskup. Ja koristim Doctera na karabinu za pogon I meni to super radi.
Ali ako se odlucis da uzmes Aimpointa sigurno dobijas nesto sto je kvalitetno I ako ti odgovara u lov onda imas odlicnu kombinaciju za pogon.

Pozdrav Gogsa

leon:
Prije sam imao BSA za nekih 100 EUR mislim, i isto odlična do nekih 60 m.

Huntercro:
ja imam vortex razor holosight i mogu reći samo jedno perfekcija bez mane, imao kolega doctera izjebo ga senzor kod jakog svjetla nije vidio točku svinja prošla i otišla,
ja ovako upalim na koliko hoću i nema nikud, koliko god brzo išla

milohnic1983:
Puno hvala svima na odgovorima. Možda si nešto stavim ispod bora :-D zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju