Optike i nosači > Optike
CARL ZEISS optike
perop:
--- Citat: springo - 27. 02. 2015. 17:23:28 ---Joj Pero prije pola sata si kupio tog Zeissa i sad od njega radiš svetu kravu. Kladim se da ga još nisi ni montirao na pušku, a pišeš hvalospjeve o njemu serući po svemu ostalom. Do sad nisi imao ništa bolje od Leupolda ili Tasca, no odjednom si "progledao" i ništa drugo ne valja nego samo, citiram: "Zeiss Victory Varipoint M 3-12x56T*", citat završen.
Nema ništa bolje od turreta na tom tvom Zeissu, jer samo s njim možeš u mrklom mraku spaziti srnjaka, daljinomjerom izmjeriti da stoji na 482 metra, otkilikati 714 klikova, staviti povećanje na senzacionalnih 12x i preciznim ga hicem pogoditi u lijevo jaje.
:pferd:
Ajmo pisat nešto konstruktivno, otišli smo u debeli OT.
--- Kraj citata ---
teaa
Ovo je tipično pisanje starog svima dobro poznatog provokatora koji se vjerojatno krije iza nicka Springo i tko zna još koliko nickova na ovom Portalu i koji u svom velikom lovačkom stažu još uvijek vijeran istoj petparačkoj optici koja je davno prohujala s vihorom. Postom je pokazan bezobrazluk i temeljno nepoznavanje optike i svega onoga o čemu sam pisao. Vjerojatno se radi o namjernom provociranju pomiješanom s zavišću ali i neznanjem. Što reći nego: "Kupi bar jedanput u životu kvalitetnu optiku pa onda o njoj nešto i napiši. "Nemoj kuditi konja kojeg jahao nisi a vjerojatno nikada i nećeš! Što se Zeissa tiče davno sam ga kupio i montirao na Sauera.
Kimboarap:
Eto vidis grome daljina za pohvalit pogotovo ako je jos bilo nesto u trofeju:) ja sam vec sit ajmo tako reci pucanja na 300 i vise me ne zadovoljava ta daljina i zato kazem sto je nekome famozno drugome i nije bas a ponovno nekima nedostizno, mislim da razumis sta ti hocu reci.. Tako da sad slazem neku dobru kombinaciju da puknem nesto na daljinama 400+ .... Nadam se da razumis sta zelim reci... Do sad sam koristio R93 profesional 300wsm + swa z6i 2.5-15x56BT i prezadovoljan istim...
grom:
To je ok i ako guštaš u tome,sretno. Trenutno nemam potrebe za takvim stvarima ali tko zna. Nemam puno takvih prilika da bih sada uzimao nešto bolje. Nije 300m neki bauk,a ni 500 ako imas stroj.
Kimboarap:
Istinu zboris:)
ivo samoborec:
.......ja sam svog zeissa prodao jer mi je koncanica bila pretanka kad se smracilo...bila 60 sa ASV..(Zna je gospon Pero) zagi.Imam dva ista sa koncanicom 40....3-12 -56..pucam do 150 metara da sam siguran u pogodak a na dalje necu ni razmisljat jer nemam takav terren.Divim se svima Vama koji pucate na 300..pa cujem 400 i 500.....volio bih jednom biti prisutan da i to dozivim.Sretno!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju