Optike i nosači > Optike

DEDAL - DH 5-20x56

<< < (3/6) > >>

springo:
Pero nemoj miješat kruške i jabuke.
Jedno je lovačka puška sa optikom za LR lov, a drugo taktička puška s taktičkom optikom.

Samo sam ti želio skrenuti pozornost da je to takmičenje toliko poznato u svijetu da vjerojatno nitko nije imao ni pojma da se održava (čast izuzecima koji su se s tim upoznali u LV) i to po 14.-ti put.

Mislim da nisu ozbiljno shvaćeni pa su im glavni favoriti bili iz Kazahstana i Kine.
A zamisli tek kakve bi Kinezi imali rezultate da su imali prave puške i optike? pljus

Nego, sad kad si otkrio Ameriku, jel prodaješ svog super-turbo-ultra-mega-giga-soničnog-najboljeg-na-svijetu Zeissa i kupuješ tog Dedala? fre

perop:

--- Citat: springo - 23. 11. 2015. 13:18:41 ---Pero nemoj miješat kruške i jabuke.
Jedno je lovačka puška sa optikom za LR lov, a drugo taktička puška s taktičkom optikom.

Samo sam ti želio skrenuti pozornost da je to takmičenje toliko poznato u svijetu da vjerojatno nitko nije imao ni pojma da se održava (čast izuzecima koji su se s tim upoznali u LV) i to po 14.-ti put.

Mislim da nisu ozbiljno shvaćeni pa su im glavni favoriti bili iz Kazahstana i Kine.
A zamisli tek kakve bi Kinezi imali rezultate da su imali prave puške i optike? pljus

Nego, sad kad si otkrio Ameriku, jel prodaješ svog super-turbo-ultra-mega-giga-soničnog-najboljeg-na-svijetu Zeissa i kupuješ tog Dedala? fre

--- Kraj citata ---

hao
Springo kako je bilo na sastanku "Safari kluba  m1  z30   zagi  rostilj Raspravlja li se tamo o optikama ??  fre  ref

Što se tiče Zeissa ne prodajem ga iako bi volio da i on ima ovaj "Electronic level control" a što se tiče Dedala poznajući kvalitet o kojemu pišu noćni lovci i njegove cijene od 1600 eura mislim da ovaj model uopće nije za potcjenjivanje. Svakako je optički znatno ispred Leupolda VX 1. Što se tiče optike za LR lov  i taktičke optike na ovom Dedalu piše sljedeće:
APPLICATION:
Hunting
 z10

springo:

--- Citat: perop - 23. 11. 2015. 14:54:59 ---Što se tiče Zeissa ne prodajem ga iako bi volio da i on ima ovaj "Electronic level control" a što se tiče Dedala poznajući kvalitet o kojemu pišu noćni lovci i njegove cijene od 1600 eura mislim da ovaj model uopće nije za potcjenjivanje. Svakako je optički znatno ispred Leupolda VX 1. Što se tiče optike za LR lov  i taktičke optike na ovom Dedalu piše sljedeće:
APPLICATION:
Hunting

--- Kraj citata ---
Opa, sad si otkrio i toplu vodu!
Dedal za 1600€ je znatno ispred Leupolda VX-1 za 250$??? :shok:
Kolko je vremena trebalo da ti siva masa donese takav briljantan zaključak?

Ovaj electronic level control je nadasve neizbježan, kako u lovu, tako i u svakodnevnom životu. Ne znam kako smo do sad uopće i pogađali nešto bez njega...srećom uz ovu ćemo inovaciju sada bit puno uspješniji.

Piše APPLICATION:
- Hunting
- Special modification for law enforcement

A ponovit ću da i na plotu piše pi*ka, a neki kao ti su uspjeli i našpranjit ku*ac.

Što se končanice tiče, zna se da je za lov najbolja Mil-dot u 2. fokalnom planu, to smo i ustanovili u temi o končanicama koju si nedavno pokrenuo.

U pravu si, ovaj Dedal po svim je karakteristikama i performasama isključivo lovačka optika.
Pobijedio si.

Isprike na OT, a sad odoh na sastanak najboljih safari lovaca u ovoj galaksiji i šire lobirati za ovog Dedala da postane službena safari optika.

ivo samoborec:
Hvala Ti Boze da nemam novce za safari inace bi si moral kupiti takvu optiku.Nemam ni za jelenka ali se divim ljudima koji si ga mogu priustiti...meni je dosta do 150 metara ako je svinjce od 50 kila..pa pogodim nekako uz malo muke hao

Kimboarap:
To be continued????? lizi hao
Dvi ekipe kineza su cak koristili aimpoint i stekli zavidne rezultate hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju