Optike i nosači > Optike

Deon MARCH optike (Japan)

<< < (25/37) > >>

perop:
 teaa
Ja nisam strijelac i ne treba mi ovakva optika. Lovim sa optikom Zeiss Victory Varipointom M 3-12x56T* Ta optika je i skuplja od Deon Marcha a kvarila mi se nekoliko puta. Da ne pričam o Zeissovom servisu kakav je tamo javašluk i nered jer je to druga tema. Deon March Scope sam vidio više puta u modelu March-F Tactical 3-24x42 FFP. Perfekcija!
 zagi

Marko2Marko:

--- Citat: perop - 25. 05. 2020. 13:01:53 ---Marko2 Marko koji u to optički ciljnici u svijetu bolji od npr. modela koji ima 20 stručnih kontrola prije nego se pusti u prodaju - Pogledaj optičke parametre optičkog coljnika Deon March I5-42x56mm High Master Wide Angle  i usporedi ga s drugima u svom rangu????

Neču navijačku priču u moju butigu i što su rekli američki forumaši koji nikada nisu ni vidjeli ovu optiku i zavisna konkurencija koja škrguće zubima. Želim vidjeti stručne parametre i streljačke rekorde drugih optika.
--- Kraj citata ---

ovaj march FFP 5-42x65 izgleda vrlo dobro, ali je još uvjek march i vidjet čemo kako ga če prihvatiti PRS društvo.

zašto nisam video march optiku? jer je mehanika loša. i ne sakupljam loših stvari samo zbog toga da vidim da su loše.

ko kupuje march?

taktikal FFP? tamo su cari tangent theta, hendsoldt, s&b... marcha nigde jer je mehanika loša
f-class? nightforce, kahles koji ima perfekt mehaniku, vorteks jer je dobar i nije skup, a onda march...
BR? nightforce, leupold, a onda možda march, i IOR, i sightron, weaver...
lov?

Marko2Marko:

--- Citat: perop - 25. 05. 2020. 13:33:26 ---Deon March Scope sam vidio više puta u modelu March-F Tactical 3-24x42 FFP. Perfekcija!
--- Kraj citata ---

https://precisionrifleblog.com/2014/09/19/tactical-scopes-field-test-results-summary/

ovde testirali su march 3-24x42 FFP. najlošija optika na testu ukupno.

perop:
  teaa
Marko2 Marko - Precision rifle blog su američka navijačka naklapanja i naprđivanja.
Zapitaj se tko od tih ljudi  koji pišu pu USA Forumima i sponzoriranim streljačkim portalima može i želi platiti više od 3000$ ili puno više za optiku. Koristi li oni optiku na najbolji mogući način kako bi hvalili konkurenciju a sebi odmogli u prodaji. Ameri uglavnom kao i europljani samo propagiraju optiku koja se radi i ima podružnice u USA.

"U rukama Mandušića Vuka!"

https://marchscopes.com/interview/comment-by-ling-xu-usa-champion-of-dmr-and-gas-gun-2-day-match-2019-shooting-with-3-24x42-march-scope/
 hao hao mehanika loša u Deon Marcha a nikada se nijedna optika nije pokvarila!  hao hao
Marko2Marko  Vi ne kupujete Deon March jer vam je preskup. Pogledajte koji svjetski asovi ga kupuju i pucaju Deon March optikom.
 zagi

Neno:
Kad pucaš u topten na svijetu sigurno ne plaćaš ni optiku ni pušku ni municiju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju