Optike i nosači > Optike
Deon MARCH optike (Japan)
perop:
Ivane, d1
U Konavlima ima dosta svinja, namnožili su se i čagljevi. Ja sam još član i L D Mljet.
zagi
GT:
--- Citat: Marko2Marko - 26. 05. 2020. 16:23:23 ---...
i ne uvlačiti jagrove u ovo priču, jer oni ništa ne znaju o optiki.
...
zagi
--- Kraj citata ---
Su jagrovi jageri? Na LOVAC su uvučeni.
Dk
Ivan75:
--- Citat: perop - 26. 05. 2020. 22:25:49 ---Ivane, d1
U Konavlima ima dosta svinja, namnožili su se i čagljevi. Ja sam još član i L D Mljet.
zagi
--- Kraj citata ---
Namnožiti će se toga još. Sve je manje mladih u lovu. Možda onda onda neki i shvate da je lov više od odstrela.
Kažu da baš prema Bileći ima i vukova.
Ne kontam čagljeve. Silazili bi noću do kuća na Pelješcu i kopali po smeću, kao lešinari. Plaha životinja, rastjera ih doslovno prdac. Glasa se poput dječijeg plača.
A ovo što čujem danas od ljudi iz drugih dijelova RH, agresivno i zavija kao vuk. Kakav je to čagalj.
Otišli mi u off topic, neću dalje.
perop:
teaa
Marko ima ,jagrova' koji dosta znaju optici, ne treba generalizirati ali ovo što si rekao uglavnom stoji. Prave lovce interesira samo lov a optika je u drugom planu. Ivane što se tiče čagljevi postali su predatori love u čoporima. Hrane ima dosta a tereni su zarasli. Neki dan sam ih čuo da zavijaju u blizini moje kuće u Konavlima. Dolaze i kod samih kuća u potrazi za hranom. Zadnjih godina pojavili su se ii vukovi koji čine dosta štete, vidio sam i srneće divljači. U pravu si da mladi ne idu u lov ili se rijetko odlučuju da postanu lovci.
zagi
lovac1977:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju