Optike i nosači > Optike

Deon MARCH optike (Japan)

<< < (32/37) > >>

perop:
Ivane,  d1
U Konavlima ima dosta svinja, namnožili su se i čagljevi. Ja sam još član i L D Mljet.
 zagi

GT:

--- Citat: Marko2Marko - 26. 05. 2020. 16:23:23 ---...

i ne uvlačiti jagrove u ovo priču, jer oni ništa ne znaju o optiki.

...

zagi

--- Kraj citata ---

Su jagrovi jageri? Na LOVAC su uvučeni.

Dk

Ivan75:

--- Citat: perop - 26. 05. 2020. 22:25:49 ---Ivane,  d1
U Konavlima ima dosta svinja, namnožili su se i čagljevi. Ja sam još član i L D Mljet.
 zagi

--- Kraj citata ---

Namnožiti će se toga još. Sve je manje mladih u lovu. Možda onda onda neki i shvate da je lov više od odstrela.
Kažu da baš prema Bileći ima i vukova.

Ne kontam čagljeve. Silazili bi noću do kuća na Pelješcu i kopali po smeću, kao lešinari. Plaha životinja, rastjera ih doslovno prdac. Glasa se poput dječijeg plača.

A ovo što čujem danas od ljudi iz drugih dijelova RH, agresivno i zavija kao vuk. Kakav je to čagalj.

Otišli mi u off topic, neću dalje.

perop:
 teaa
Marko ima ,jagrova' koji dosta znaju optici, ne treba generalizirati ali ovo što si rekao uglavnom stoji. Prave lovce interesira samo lov a optika je u drugom planu. Ivane što se tiče čagljevi postali su predatori love u čoporima. Hrane ima dosta a tereni su zarasli. Neki dan sam ih čuo da zavijaju u blizini moje kuće u Konavlima. Dolaze i kod samih kuća u potrazi za hranom. Zadnjih godina pojavili su se ii vukovi koji čine dosta štete, vidio sam i srneće divljači. U pravu si da mladi ne idu u lov ili se rijetko odlučuju da postanu lovci.
 zagi

lovac1977:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju