Optike i nosači > Optike
Deon MARCH optike (Japan)
perop:
teaa
lovac1977 d1
kada budem malo "boljeg zdravlja ($)" volio bih kupiti baš ovu optiku.
zagi
Marko2Marko:
--- Citat: GT - 26. 05. 2020. 22:53:31 ---
--- Citat: Marko2Marko - 26. 05. 2020. 16:23:23 ---...
i ne uvlačiti jagrove u ovo priču, jer oni ništa ne znaju o optiki.
...
zagi
--- Kraj citata ---
Su jagrovi jageri? Na LOVAC su uvučeni.
Dk
--- Kraj citata ---
e pa i ja sam lovac, ali moraš da pročitaš na šta sam odgovarao, bez toga je izvan konteksta:
''Kada dođeš na sjednicu LD-a ili SD-a i pohvališ se da si kupio novi Z8 ili V8 ili Schmidt&Bender pa to je oduševljenje. Zamisli da rečeš da si kupio Deon March ili Thangent Thetu i da si za optiku dao 3000 eura. Rekli bi ti da si budala ili da si prolupao.''
ovakvi lovaci nemaju pojma o optici.
trapavi:
Lovci koji nisu i sportski strijelci nemaju ama baš nikakve potrebe znati toliko o optici . Pitanje je i zbog čega to jr ipak strogo specijaliziran vid streljaštva . Drugo pogledajte na kojim je daljinama uopće dozvoljeno pucati u divljač . A treće takve optike lovcima baš ničemu ne služe , možda Amerikancima da gađaju kojote na 1 kilimetar no tu nama ničemu .
Nažalost dosta naših lovaca ne zna elementarne stvari o optici , pa čak ni one što bi trebali naučit na lovačkom ispitu.
Sljedom toga kupuju optike koje su im neadekvatne , obično prevelikog uvećanja a misle lovit svinje i eventualno srndaće.
Imao sam prilike vidit lovca na štandu prilikom lova svinja na terenu gdje se može pucati do 70 metara , čovjek navio optiku na uvećanje 8×. Epa tu svinje mogu laganim kasom proć pored njegovog štanda a da ne budu ni okrznute.Kad sam mu rekao da to stavi na 3 jer manje ne može odgovor je bio sigurno je sigurno od viška glava ne boli.
Marko2Marko:
izgleda da march stvarno ide u utrku za FFP:
https://www.snipershide.com/shooting/threads/new-march-ffp-5-42x56-high-master-fml-tr1-preliminary-review.6993171/
https://www.snipershide.com/shooting/threads/new-march-hm-vs-s-b.7006447/
perop:
teaa
Marko2Marko Japanci kada se uhvate nečega ozbiljno oni to dovedu do svaršenstva. Počeli su 70-tih godina prošlog stoljeća s Tascom a gdje su danas. S njihovom optikom je je slično kao i s njihovim automobilima "Japanca" su 70-tih godina prošlog stoljeća vozili samo Paja i Jare u seriji "Kamiondžije" a pogledaj gdje su danas japanski automobili.
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju