Optike i nosači > Optike
Deon MARCH optike (Japan)
Fratt:
Ja sam zadržao dah... hao
Goran:
Vjerovatno slijedi opsezna logisticka priprema i sistematski izljev znanja i iskustava.
jedva cekam da mi objasni kako je izgradjen i od cega se sastoji FFP system i koji su glavni problemi izrade takvog mehanizma na velikim rasponima povecanja i kako se izracuna opticka duzina izmedju elemenata.
perop:
teaa
Gledam i ne mogu se načuditi se ovi Japanci su stvarno preuzeli tehnički primat u optici. Čujem da već nude i prototipove zoom-a x11.
Posebno mi se dopada ovaj model March - F 3x-24x42 FFP.
d1
https://www.marchscopes.co.uk/index.php/site-map/scopes-see-all
Goran:
Prijatelju ja bi nesto rekao ali rekose mi da o tome nemam pojma pa necu. Jos cekam strucnu analizu da onda bacim komentar sa svim svojim neznanjem i iskustvom.
perop:
--- Citat: Goran - 30. 07. 2013. 00:33:05 ---Prijatelju ja bi nesto rekao ali rekose mi da o tome nemam pojma pa necu. Jos cekam strucnu analizu da onda bacim komentar sa svim svojim neznanjem i iskustvom.
--- Kraj citata ---
teaa
Gorane lako je pogledati na ovim stranicama ima tome koja godinica što je tko tvrdio i pisao kada se pojavila optika Deon March. A što reći za optiku kojom pucaju i koju dizajniraju strijelci kao Jim Kelbly, Stuart Eloliot, Gary Costello i dr. Osobno smatram da je ovaj model March-F 3x-24x42mm MOA FFP Zoom Rifle Scope najbolja optika u svojoj kalsi u čitavom optičkom svijetu a to i nije baš malo, Ovo je Ferrari optike.
zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju