Optike i nosači > Optike

Deon MARCH optike (Japan)

<< < (11/37) > >>

Lazar:
u svijetu lova je ferari swarovski a posto se u evropi vecinom lovi ds taj maj march je tanak , ima tu dosta optika koje su bolje za lov .....

Lazar:

--- Citat: perop - 30. 07. 2013. 10:12:47 ---
--- Citat: Goran - 30. 07. 2013. 00:33:05 ---Prijatelju ja bi nesto rekao ali rekose mi da o tome nemam pojma pa necu. Jos cekam strucnu analizu da onda bacim komentar sa svim svojim neznanjem i iskustvom.

--- Kraj citata ---
teaa

Gorane lako je pogledati na ovim stranicama ima tome koja godinica što je tko tvrdio i pisao kada se pojavila optika Deon March. A što reći za optiku kojom pucaju i koju dizajniraju strijelci kao Jim Kelbly, Stuart Eloliot, Gary Costello i dr. Osobno smatram da je ovaj model March-F 3x-24x42mm MOA FFP Zoom Rifle Scope najbolja optika u svojoj kalsi u čitavom optičkom svijetu a to i nije baš malo, Ovo je Ferrari optike.

zagi

--- Kraj citata ---
kolega jesi li ti kad puco sa ovom optikom imi je drzu u ruci , ja pretpostavljam da je to sto pises sa googla a za ove specijalce nikad cuo nisam jesul to neni tehnicari kod tog marcha

perop:
Lazare strašna optika ne bi vjerovao u nekim segmentima ima bolja i naprednija rješenja od S&B-a.
Ima kvalitetan lovački program ali streljaštvo im je u prvom planu. Što se tiče ruke i držanja optike Deon March u ruci treba zamahnuti s 2300 - 3 tisuće funti za ove vrhunske modele a od toga zaboli ruka.  Swaarovski je odličan ali kada on izbaci Z10 grmjeti će čitav optički svijet od Patagonije do Sjevernog Pola. Za generalije navedenih ali i drugih strijelca koji pucaju s Deon March optikom i osvajaju  mnogobrojne svjetske streljačke medalje ukucaj Google i tamo pogledaj sve o njima. Mislim da je Australac Goran na takmičenjima i treninzima držao u ruci pojedine modele Deonove optike a možda je čak i pucao s njima. On osobno može reći o ovoj optici puno više od mene.

Lazar:
kolega sve je to teorija , probo sam ih sve prakticno , sjedni uvece na ceku kad lovis srnjaka il ds pa probaj sa marchom, nightforcom , pm serijom od bendera a onda uzmi zeiss il swarovskog svanuce ti  zagi

perop:

--- Citat: Lazar - 30. 07. 2013. 13:30:10 ---kolega sve je to teorija , probo sam ih sve prakticno , sjedni uvece na ceku kad lovis srnjaka il ds pa probaj sa marchom, nightforcom , pm serijom od bendera a onda uzmi zeiss il swarovskog svanuce ti  zagi

--- Kraj citata ---
teaa
Lazare ovdje nisam pisao o optici za noćni lov divljih svinja nego o preciznom dalekometnom pucanju i optičkim mogućnostima Deon March Scopes. Ovom optikom možeš precizno pucati FFP u povećanju 3-24 ili 5-40 dok u II fokalnom planu možeš pucati povećanjem 8-80 što je najveće povećanje koje optički nišani uopće mogu imati. Ako Deonu March Scopes nekada zbaciti lovački model npr. 1-10x56 takav model bi bio dobar za lov divljih svinja i srnjaka u sumrak i jutro i on bi se mogao uspoređivati s optikama Zeiss ili Swarovski. Nemam ja ništa protiv Zeissa i Swara ali ovi Japanci stalno idu dalje, ruše granice i pomjeraju optičke parametre.
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju