Optike i nosači > Optike

Deon MARCH optike (Japan)

<< < (15/37) > >>

Goran:
Moja greska! Ja mislio ti si moderator pa znas o cemu pricas, radis u industriji, dizajniras ili tako nesto a ti umjesto tehnickog odgovora nudis google i mislis da je to smjesno.  Po tvojoj logici Swarovski je pogrjesio sa Z6 jer je totalno nepotreban. S&B se totalno sjebo sa novim proizvodom 3-27x56 koji ima zalosno 9x povecanje?! je si li i njega probao?
Ja sam ga samo vidio na sajmu u Nevadi i to bi to i proce dugo vremena prije nego ga vidim ako se ikad desi a pucat ga sigurno necu jer se ne prodaje. Znanje o optikama ne zahtjeva samo lovu nego i nesto drugo sto se ne moze kupiti za minut. Osim toga Zeiss ima puno toga na ponudi sto se teze moze vidjeti ako nisi u industriji. Sto se mene tice i mog lova sve sto radim je transparentno. De postavi malo tih tvojih svinja sto si polovio da se nagledam kolicine i kvalitete pa da te bolje i ozbiljnije shvatim.

Lazar:
ja koliko sam odstrijelio divljaci ti neces jos za 3 zivota , vjerujem samo praksi a tvojim lovovima slikama i reportazama niti vjerujem niti su mi interesantni  zagi

perop:

--- Citat: Lazar - 30. 07. 2013. 23:32:58 ---ja koliko sam odstrijelio divljaci ti neces jos za 3 zivota , vjerujem samo praksi a tvojim lovovima slikama i reportazama niti vjerujem niti su mi interesantni  zagi

--- Kraj citata ---

Lazare je li se ti to s Goranom nadmećeš u broju napisanih postova ili u broju otpucanih komada divljači.

Lazar:
ne , po broju postova nikako , on ima kompleks sa tim brojem postva pa svaka recenica novi post  hao , ja da imam kompleks sa tim pozxravljo bi svakog novog clana i cestito za sve i svasta  hao imo bi dosad 8000 postova ,  hao hao hao hao da jos pucam na daleko ko zna koliko bi odstrijeljene divljaci bilo  hao

perop:

--- Citat: Lazar - 30. 07. 2013. 23:43:44 --- hao hao hao hao da jos pucam na daleko ko zna koliko bi odstrijeljene divljaci bilo  hao

--- Kraj citata ---

Za daleko pucati dobro bi došao Deon March Scope pa da i o ovoj optici čujemo nešto od stručnjaka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju