Optike i nosači > Optike

GPO OPTIKE

<< < (3/6) > >>

perop:

--- Citat: katana - 08. 03. 2022. 10:56:15 ---
šta ti pričaš?

ovo je u osnovi kineska optika. ne bih ni štapom dirao.

--- Kraj citata ---

hao
[/quote]

Što se tiče optike i optičkih nišana GPO, kao np.r modela GPO Passion 6x 2.5-15x56i i sličnih treba ih samo moći kupiti a sve drugo prema recenzijama lovaca vlasnika  ove optike neće biti problem. Puno je teže dodirnuti GPO optiku novčanikom nego štapom.
 teaa
 z10

peca:
Pozdrav. Ima li novih iskustava sa gpo optikama, zanima me kakve su kada se usporede sa meoptom u istom cjenovnom rangu, kao sto je optika 6 ili meopta meosport, dali je gpo bolji izbor, ili je pak meopta bolja imajuci u obzir da ima dugu tradicuju proizvodnje optickih uredjaja.

grom:
Kupio kolega nedavno spectra 6x 1.5-9x44 s drop koncanicom. Probao, pucao, optika je za 600 eura izvanredna. Točka savršena, iluminacija izvanredna. Sve u svemu, kvalitetna i jako dobra. Slika skroz ok. U sumrak nisam gledao, po danu je izvanredna. Bas neki dan sam pucao na preko 200m koristeći prvi krizic ispod tocke. Ode kutija cigareta...Najvjerojatnije kupujem istu, koliko mi se svidjela. On je naručio iz DE, jeftinije nego kod Domjankovića. Vrijedi tih novaca.

trapavi:
Pa ne znam baš ali ispada da ni za 1000 eura nema ništa od srednje klase optika. Ako iz jednažbe maknemo ovih najskupljih 4-5 marki za koje treba trostruko ispada da je izbor jako sužen.

trapavi:
Esad napr jel bolje uzet novu Delta titanium 1,5-9 x 45 za 899eura ili nešto polovno kad uleti od velike četvorke . To kad i ako kad. Ili pak dodat pa nešto od Meopte.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju