Optike i nosači > Optike

GPO OPTIKE

<< < (4/6) > >>

grom:
Zavisi za šta ti treba, ova je za dnevni lov i više nego dobra. Vjerujem i doček u sumrak da bi odradila. Nije kao top marke ali je skroz ok.

peca:
Moja dvojba je između gpo spectra 2.5-10x44 i meopte meosport 3-15x50,cijena im je skoro ista sa tim da meopta ima iluminaciju. Optika ide na karabin koji koristim iskljucivo za pirš i lov docekom. Ja nekako više naginjem prema meopti sad neznam kakva su vaša iskustva.

grom:
Ima i GPO iluminaciju i to odličnu, nećeš pogriješiti s bilo kojom. Meopta jedino zbog možda malo više svjetlosti.

trapavi:

--- Citat: grom - 16. 05. 2023. 13:03:05 ---Zavisi za šta ti treba, ova je za dnevni lov i više nego dobra. Vjerujem i doček u sumrak da bi odradila. Nije kao top marke ali je skroz ok.

--- Kraj citata ---
Do lova u sumrak ali kad još mogu i prostim okom razlikovat jel čovjek ili neka životinja . Mislim da tu sa 10 minuta više ili manje malo previše ima filozofije . Za 15 minuta poslje kome treba gore noćnu optiku i aj bog.

Acido:

--- Citat: trapavi - 16. 05. 2023. 19:00:14 ---
--- Citat: grom - 16. 05. 2023. 13:03:05 ---Zavisi za šta ti treba, ova je za dnevni lov i više nego dobra. Vjerujem i doček u sumrak da bi odradila. Nije kao top marke ali je skroz ok.

--- Kraj citata ---
Do lova u sumrak ali kad još mogu i prostim okom razlikovat jel čovjek ili neka životinja . Mislim da tu sa 10 minuta više ili manje malo previše ima filozofije . Za 15 minuta poslje kome treba gore noćnu optiku i aj bog.

--- Kraj citata ---

točno tako, ja kad sam na čeki kad vidim da se počelo mračit prknem gore parda pa sam miran, tih 10 min mi apsolutno niš ne znače, na kraju krajeva staviš parda u dnevni mod pa dobiješ još 20 min prije nego šta ga moraš prebacit u noćni da ne gledaš crno bijelo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju