Optike i nosači > Optike
HAKKO optike
Antonio:
Trenutno nemogu ništa reči jer mi je puška kod Rusana na montaži. Nadam se da će biti OK.
skyangel:
--- Citat: Bodul - 10. 12. 2007. 14:12:42 ---Osobno iskustvo:
- Končanica (G 4) je u osnovi predebela i s obzirom da se sa povečanjem varijable povečava i
debljina končanice ciljnik je gotovo neupotrebljiv na daljinama na koje se puca sa čeke tako da
ga preporučam kupiti samo ako ga planirate koristiti za pucanje u pogonu i eventualno sa
manjim povečanjem na cca. 100 m.
--- Kraj citata ---
Ja sam svojevremeno zvao Moni i rekli su mi da su superb i majesty u osnovi potpuno isti modeli, razlika je samo upravo u tome povečanju križa, kod majestia se podebljava križ povečanjem, dok kod superba ostaje isti. Tako da i to nije nerješiv problem, razlika u cijeni se vidi no nije nešto pretjerano velika. Nadam se da nisam zaboravio kaj su mi rekli točno pa obrnuo superb/majesty.
oliverl:
--- Citat: Antonio - 08. 01. 2008. 13:23:54 ---Trenutno nemogu ništa reči jer mi je puška kod Rusana na montaži. Nadam se da će biti OK.
--- Kraj citata ---
U svakom slučaju javi kakva je!
Dobra kob! d1
medo:
--- Citat: Antonio - 07. 01. 2008. 14:39:15 --- Pozdrav,Ja sam prošli tjedan kupio Hakko Majesty optiku 2,50do10 x 50 long 6ERCH, cijena joj je 4.100,00 kuna. Zanima me dali je kvaliteta dobrač Dobijam različite informacije pozitivne a i negativne. ččč
--- Kraj citata ---
Imas one koji daju priliku samo Swar,Zeissu,S&B,Khalesu i imas one poput vecine koji daju priliku Nikonu,Nikko S,Leupoldu,Hakku itd. Jedni i drugi su uspijesni samo sto jedni prodju jeftinije i manje zapazenije u skupnim lovovima,a prestige je nekako vazan medju lovcima u RH.
Hakko bi trebao biti srednje skupa optika odlicne kvalitete stoga uzivaj u njemu ako ga vec imas i ne slusaj druge.Da sam ja slusao jos i sad bih skupljao za Swara i imao karabine bez optike.Ovako svakom karabinu mogu priustiti optiku koja ce me sluziti godinama. z14
Tihomir:
--- Citat: Antonio - 07. 01. 2008. 14:39:15 --- Pozdrav,Ja sam prošli tjedan kupio Hakko Majesty optiku 2,50do10 x 50 long 6ERCH, cijena joj je 4.100,00 kuna. Zanima me dali je kvaliteta dobrač Dobijam različite informacije pozitivne a i negativne. ččč
--- Kraj citata ---
Sad kad si kupio kasno je za pitati jel dobra ;D ;D ;D
Šalu na stranu,ja sam čuo sve najbolje o Hakko optikama,nisu kao Swarowki ili Zeiss,ali za naše prilike omjer uloženo=dobiveno je super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju