Optike i nosači > Optike

HAKKO optike

<< < (2/48) > >>

Neno:
Tasco Titan 3-9X42 služi me 7 godina, doduše u sumrak mu fali 15-20 minuta svjetla u odnosu na Zeiss 1,5-6X42, ali s obzirom na cijenu koja je sad ispod 2000 Kn , super optika.
E još nešto na Titanu s donje strane ima serijski broj i "Made in Japan" što daje dozu sigurnosti.
Za Hakko čujem da je da je OK ciljnik, nemam osobnih iskustava.

Dobru kob.

skyangel:
ja bi po saznanjima koje čujem okolo čak usporedio hakko sa meoptom, kvaliteta je podjednaka. u svakom slučaju, hakko ne bi trebao razočarati jednog prosječnog lovca.

Bodul:
Osobno iskustvo:

- Kvaliteta je neupitna.
- Imam Hakko Majesty 1,5-6X42 sa crvenom točkom centriranom u sredini končanice.
- Končanica (G 4) je u osnovi predebela i s obzirom da se sa povečanjem varijable povečava i 
  debljina  končanice ciljnik je gotovo neupotrebljiv na daljinama na koje se puca sa čeke tako da
  ga preporučam kupiti samo ako ga planirate koristiti za pucanje u pogonu i eventualno sa
  manjim povečanjem na cca. 100 m.
- Prsten kojim se mjenja povečanje ide jako, jako teško u odnosu na ostale durbine koje sam imao
  do sada u rukama.

Antonio:
 Pozdrav,Ja sam prošli tjedan kupio Hakko Majesty optiku  2,50do10 x 50 long 6ERCH, cijena joj je 4.100,00 kuna. Zanima me dali je kvaliteta dobrač Dobijam različite informacije pozitivne a i negativne. ččč

oliverl:
Pa s obzirom da si je več kupio ti si sada najmjerodavniji da nam nešto o njoj kažeš!
Na streljanu i   d7
 z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju