Optike i nosači > Optike

HAKKO optike

<< < (22/48) > >>

3006sprg:
meni danas pala puška na neki panj i sa panja u blato (visina oko 1,5 m). mozak me zabolio i već sam se vidio na ponovnom upucavanju. u lokvi vode oprao pušku i optiku i slijedi proba. dva metka, pogoci tamo gdje sam planirao. sad mi je optika još draža.

bravarica:

--- Citat: magwin - 23. 02. 2009. 18:44:32 ---dobio sam jednu ugodnu informaciju od servisera optika trgovine lovačke opreme Moni.
kao što znamo prodaju Swarovski, Schmidt-bender, Hakko.....
u Hakku Superb i Mayesty je končanica ugravirana u staklo!
znači teško je moguće da se strese a i da pukne to  staklo s končanicom.
sad mi je još draža!!!! ref ref ref ref

--- Kraj citata ---
To ti je kad imaš pravu stvar  d4 Kod mene je ista optika sa montažom Poli Nicoletto na Beneliju 30-06, ludilo  d4

nidjobl:
Nedavno sam bio na LOREK-u, sajmu lova i ribolova u Bjelovaru. Između ostalog na štandu Fanzoja
vidjeh optiku koju navodno Hakko radi za njih. Povećanje je fiksno 6×42 a cijena 1170 kn - 20% sajamski popust što iziđe nešto više od 900kn. Ima li tko kakvih saznanja o ovome?

Antezg:
To su optike Hunter Ferlach proizvodi ih Hakko- par prijatelja je imaju na pušci i za te novce ne vjerujem da možeš dobiti išta bolje. Svima drže šus na karabinima već godinama, slika naravno nije u klasi boljih optika ali je itekako upotrebljiva. Jednom se prijatelju zamaglila,ali to rješava Etran ili netko ko popravlja optike za 100kn, za te pare bitno je da drže šus.

magwin:
o Hakku je navodno priča da već dugo radi za dosta proizvođača ali gdje je tu istina, to nikada nećemo znati...
navodno radi i za Hunter, Docter pa i Nikkko Stirling.
e sad, vjerojatno i Kina radi za "skupe" proizvođače a svaki cjenik ima nekakav rang kvalitete, pa i kod svih proizvođača ima različitih klasa.
ako možeš saznati dali je končanica ugravirana u staklo onda je sigurno od Hakka jer to je veliki plis sama garancija da će končanica izdržati trzaj ako je mehanizam za podešavanje drži.
a o kvaliteti slike stalno se raspravlja i to je širok pojam.....
u takvim raspravama treba kretati od kvalitete slike vlastitog oka, jer nije još napravljen uređaj koji vidi bolje od vlastitog oka. happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju