Optike i nosači > Optike

HAKKO optike

<< < (23/48) > >>

nidjobl:
Malo sam švrljo po netu i nađoh nekakav katalog od Hakka. Čini mi se da razlika Majestya i Superba nije samo u fokalnom planu končanice!?

Goran:
Ljudi vec 20 godina idem u Kinu i radim sa Kinezima pa bi stosta o svacemu mogao reci. Hakko je druga po velicina tvornica opticke opreme u Japanu i ako je dovoljno dobra kvaliteta stakla za medicinsku opremu dobra je i za lov. Ako nista svi su radjeni u Japanu a oni ipak kontroliraju kvalitetu. Sto se tice ostalih ne bi se mogao sloziti. Hakko i Kowa rade za mnoge druge firme po narudzbi. Ima ih puno vise sto narucuju od Kineza ali koliko para toliko i muzike kao i obicno.  I Ja bi bez problkema mogao naruciti svoje optike  i prodavati pod mojim imenom samo treba naruciti dovoljno i uplatiti kreditno pismo. Kina radi puno vise nego sto neki priznaju. Mnogi brandovi se isto tako ilegalno kopiraju tamo i prodaju na globalnim buvljacima kao Bushnell, Tasco a u novije vrijeme i Leupold?!!!
Pripazite dobro sta kupujete. Jednom kad uhvatim vremena pitacu moje Kineze da mi naprave ponudu pa cu vam poslati na forum.

enigma:

--- Citat: nidjobl - 05. 06. 2009. 12:58:41 ---Malo sam švrljo po netu i nađoh nekakav katalog od Hakka. Čini mi se da razlika Majestya i Superba nije samo u fokalnom planu končanice!?

--- Kraj citata ---
Ajde molim te malo pojasni i koja je to stranica!!

magwin:
bog ::)me i mene zanima!

enigma:
Evo našo i ja tu stranicu www.japanoptics.co.jp

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju