Optike i nosači > Optike
HAKKO optike
skyangel:
--- Citat: Antezg - 15. 06. 2009. 13:58:19 --- Reko bi da se u sumrak i po noći bolje vidilo sa Swarom sor
--- Kraj citata ---
Baš se o tome i radi. Ja koristim Kahlesa i baš sam sinoć uspoređivao. U 22:30 sam fino vidio na travnati put, no končanica nije bila vidljiva i ne bih mogao uputiti šus. Ali lagano upalio crvenu točkicu i bio sam spreman puknuti skoro kao i po danu. No sad se tu već radi o velikim razlikama u klasi optika. Pošto ovdje razgovaramo o Hakku i njegovim upotrebama, malo je naivno razgovarati o tome da je deblja končanica bolja za gađanje po noći jer nisam baš siguran dal je on UOPĆE upotrebljiv u sumrak. A ako odabereš končanicu koja se ne mijenja, puno više po meni dobivaš iz računice, možeš opaliti kvalitetniji šus na veću daljinu, i na relativno malu metu čak. A u kombinaciji sa crvenom točkom (ako je ima u ponudi) si riješio i stvar sumraka. Prema tome, kako god se gleda, prednost je drugog fokalnog plana kao i kod svake druge optike...
Antezg:
Istina-kombinacija končanice koja se ne mijenja sa crvenom točkom je najupotrebljivija d4, makar nebi imao ništa protiv onakvog Swara kakvog sam imao :laugh:
magwin:
baš se lijepo vrtite u krug oko ničega...kakvi sumraci, mrakovi....
tema je Hakko!na Hakko majesty sa uvećanjem slike se PODEBLJAVA promjer končanice.
šta je tu nelogično ako ja pitam "kome to paše?" jer svi u tome vide nekakvu prednost a baš zbog toga je model majesty skuplji od modela superb.
jel nekom nešto nejasno ili nelogično????
dick:
Jel to nešto poput ovog:
skyangel:
Jel ti to nas zajebavaš ili kaj? Ljudi ti oće pomoć, barem reci hvala, makar mi niste pomogli. Ja sam ti lijepo napisao prednosti drugog fokalnog plana, a ante i gogo su ti napisali prednost prvog fokalnog plana. Mislim kaj ti tu više nije jasno??? Samo se trebaš odlučiti koje od tih prednosti su ti bitnije i vrlo lako se odlučiš koju ćeš optiku kupit.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju