Optike i nosači > Optike

HAKKO optike

<< < (7/48) > >>

medo:
Ima nas svakakvih :-\
Mislim da se kroz godine svaki puskar pomalo nauci raditi sve bolje pa se nadam da je i taj naucio da se originane rupe ne smijeu variti m2
 Ja sam dosad probao 3 i svi su znali dobro brunirati ;D
Ostalo je bilo prilicno amaterski i lose >:(

skyangel:
evo imam konačno informaciju i iz prve ruke. Probao sam hakko 1-4x20 na Baru 30-06, uopće me nije impresionirala, usred bijela dana vidim divljač okom u grmlju jasno lijevim okom, desnim pogledam na optiku ne vidim ništa, i tako par puta. Isto tako, trebalo mi je x pokušaja dok narikćem glavu i nađem križ. Eh sad ne znam u čem je stvar, možda sam ja lud, dosad sam imao iz tuđih iskustava ugodne informacije o hakku, no sada iz prve ruke, ne znam što bih rekao. Možda širokokutna samo ne valja, možda je model loš, pojma nemam, no u svakom slučaju, razočarao sam se

magwin:
Mislim da ti je to u globalu mAlo, odnosno širokokutna na dosta mali promjer,a i možda si nisi "upasao" daljinu optike i oka.Nemoj misliti da ti ja pametujem, ja samo pretpostavljam i želim pomoći.Ja sam dobro istestirao Hakko 2,5-10x50 sa crvenom točkom i usporedio ih sa ostalima u tom rangu cijene i iduči tjedan idem po nju pa kud puklo da puklo.

skyangel:
ma sve to stoji, no zaboravio sam i nadodati da jako puno "bjeline" daje, tj. slika je dosta mutna, pogovoto ako se gleda prema granju ili slično, a ne daj bože blizu sunca, niš ne vidiš. Možda samo jedan model koji ne valja, tko zna...

magwin:
Stvarno ti neznam šta da kažem na to.Ja sam ovu 2,5-10x50 isprobao i usporedio sa poznatim imenima-markama i mislim da im je ova identična.Stvarno je ok.Možda si stvarno naletio na nešto šta nevalja.
Ja bi volio kada bi mi netko dao usporedbu sa ovim Hakko i recimo Tasco Titan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju