Optike i nosači > Optike
HAKKO optike
Bodul:
--- Citat: skyangel - 01. 03. 2008. 14:39:50 ---evo imam konačno informaciju i iz prve ruke. Probao sam hakko 1-4x20 na Baru 30-06, uopće me nije impresionirala, usred bijela dana vidim divljač okom u grmlju jasno lijevim okom, desnim pogledam na optiku ne vidim ništa, i tako par puta. Isto tako, trebalo mi je x pokušaja dok narikćem glavu i nađem križ. Eh sad ne znam u čem je stvar, možda sam ja lud, dosad sam imao iz tuđih iskustava ugodne informacije o hakku, no sada iz prve ruke, ne znam što bih rekao. Možda širokokutna samo ne valja, možda je model loš, pojma nemam, no u svakom slučaju, razočarao sam se
--- Kraj citata ---
Nisi naveo koji je model.
Ja imam Hakko Majesty 1,5-6x42 sa crvenom točkom i nemam nikakvih problema o kakvima si pisao.
Slika je po danu čista bez obzira na daljinu gađanja i dali ima grmlja i sličnog.
U sumrak palim crvenu točku i slika je sasvim o.k.
Provjeri dali ti je naštimana oštrina slike prama tvojem oku, ako je to u redu odnesi optiku u dućan i usporedi sa isto takvom da vidiš da nije kod tvoje neka greška.
skyangel:
nije ni moja puška ni optika, pojma nemam koji model, znam da je hakko 1-4x20 i to je to. Možda je fakat greška samo na toj optici, meni nije ni važno kakva je, samo sam htio dati review svojeg iskustva, to ne znači da kompletno pljujem po Hakku, dapače, još uvijek smatram da je jedan od Best buy! proizvoda za prosječnog hrvatskog lovca.
JAKI:
Mislim da su to odlicne optike.Ima jedan moj prijatelj i odlicno se pokazala
magwin:
Kupio sam danas Hakko 2,5-10x50 superb r:6erd crvena točka.
Montirana, upucano, radi odlično i u sumrak!
enigma:
Kum kupio 2,5-10x50 Majesty i montiro na 9.3x62.Prije imao Tasco 3-9x42 razlika nebo i zemlja po jasnoći slike po danu a da i ne prićam u sumraku.Ispucana kutija PP i desetak Orixa Norme.Kod promjene povećanja grupa sa Orixom nije se mjenjala(5 hitaca 3"flekšusa" u devetku tri a u osmicu dva
sa razmakom od 4 cm.PP više razbacivao sve pucano na 80 metara.Jačina osvetljenja križiča treba biti
na 2 do 3 jel sve poslje prejako blješti.Sve u svemu zanimljivo za 4200 kuna.Posle sezone 08/09 konačna ocjena kum se nada z20.
PS:kod modela Majesty konćanica se mjenja sa povećanjem a kod Superba ne.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju