Optike i nosači > Optike
HAKKO optike
3006sprg:
kupio sam u moniju hakko - mayesti 2,5-10x50 sa svjetlećim križem. cijena za keš 3600 i nešto kuna (popust 10%). kod tog modela končanica je nešto tanja od modela sa točkom. kod većeg povećanja razlika u debljini končanice je očita. montirana je na PA 30-06. danas na streljani ispucam 10 kom groma (onako sa krova auta) na udaljenosti 100 m. Lijepa grupa (stane sve u dlan). Kasnije sam u optici vidio nekakvo zrno (kao prašina) koje sam mogao vidjeti na povećanju do 4. Kasnije sam čistio pušku i tražio to zrno ali ga više nisam vidio. Što se tiče vidljivosti u tami, jako sam zadovoljan. Po noći sam hodao oko kuće i probavao. Nekoliko puta sam našao predmete kojima sam okom vidio samo jadnu siluetu, a na optiku je bila jasna slika. za sada sam u globalu zadovoljan.
Harry P.:
--- Citat: 3006sprg - 23. 01. 2009. 18:25:34 --- Po noći sam hodao oko kuće i probavao.
--- Kraj citata ---
hao hao hao ... ti hodaš oko kuće, a susjedi :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok: :shok:
ččč ččč ččč ččč
canis:
Ma čo'ek je nosio samo optiku! zagi
3006sprg:
ma ne brinem se ja za susjede. vidjela me jedna susjeda starija žena. nije joj baš bilo jasno, ali šta će, mora šutit. :tommy:
bravarica:
--- Citat: 3006sprg - 23. 01. 2009. 18:25:34 ---kupio sam u moniju hakko - mayesti 2,5-10x50 sa svjetlećim križem. cijena za keš 3600 i nešto kuna (popust 10%). kod tog modela končanica je nešto tanja od modela sa točkom. kod većeg povećanja razlika u debljini končanice je očita. montirana je na PA 30-06. danas na streljani ispucam 10 kom groma (onako sa krova auta) na udaljenosti 100 m. Lijepa grupa (stane sve u dlan). Kasnije sam u optici vidio nekakvo zrno (kao prašina) koje sam mogao vidjeti na povećanju do 4. Kasnije sam čistio pušku i tražio to zrno ali ga više nisam vidio. Što se tiče vidljivosti u tami, jako sam zadovoljan. Po noći sam hodao oko kuće i probavao. Nekoliko puta sam našao predmete kojima sam okom vidio samo jadnu siluetu, a na optiku je bila jasna slika. za sada sam u globalu zadovoljan.
--- Kraj citata ---
Na koji PA (proizvodjač)si montirao. ččč
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju