Optike i nosači > Optike
HAKKO optike
3006sprg:
montirana švenk montaža kod Rusana na Hekler&koch 2000
dujeldk:
Ja sam nedavno kupio HAKKO Majesty 3-12X50 i pokazala mi se super...montirao sam je na crevnu zastavu mod.M70 cal. 30-06..original EAW montaža.
Samo me začudilo da je optiku trebalo lijepit za montažu jer se optika prilikom pucanja malo pomakla...dal je to do EAW-a ili do materijala tubusa optike..nebih znao!
btw ako ko ima tu informaciju molim vas da mi kaže!
Antezg:
Prstenovi na EAW montaži su fino obrađeni iznutra i imaju 2 kanala za ljepilo i sam EAW preporuča ljepljenje opike. Neke druge montaže npr Leupoldove ne zahtjevaju ljepljenje što zbog konstrukcije prstenova,a što zbog obrade, jedino treba biti oprezan pri stezanju prstenova da se ne zdrobi optika. Kako sam prije imao uglavnom na puškama ljepljene EAW montaže bio sam skeptičan kako će leupold držati bez ljepila, ali sam probao i stvarno ne mrda nikud čak i nakon 300-tinjak metaka i mnogo udaraca.
inače ako se baš ne želi ljepiti optika može se unutar prstenova staviti malo kalofonija, da poveća trenje i nebi trebalo mrdat nikud.
dujeldk:
thx :)
jel imaš kakva iskustva ti sa crvenom zastavom ili hakkom možda?
Antezg:
Sa zastavom imam-uglavnom pozitivna,a sa Hakkom nemam iskustva osim ono što sam vidio kod kolega.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju