Optike i nosači > Optike

KAHLES optika

<< < (79/89) > >>

grom:
Dobra je i fora s adapterom pa ne skidas nista i miran. Ali s dobrom montazom prolazi i ovo mjenjanje. Jedan kolega to ima, kupio nekog starijeg Leupolda 3-10x za nikakve novce novog i Photona plus. sve na Rusan švenku i dere stalno.

šokac:

--- Citat: Gabro - 27. 10. 2017. 21:25:56 ---Je Šokac dobro govoriš  nije svakome kuna ista  ;D.
Grome svjestan sam i te sheme, ali išao sam povuč neku usporedbu gdje se ne gubi puno na kvaliteti dnevne optike a za razliku u novcima dobiješ još i nočni dodatak tako da nekakva razlika od 1500 eura od visoke srednje klase do najviše klase nema nekakve logike više ako je ikad i imala.Kad smo več na temi Khales več smo spominjali prije da za 1000 eura uzmeš CSX a i još kad mu dodaš ovo ti si spreman na sve. Može se ič i na opciju optika sa boljim zoomom, da se pokrije više lovačkih situacija uglavnom ima opcija.
Inače malo odlutasmo...

--- Kraj citata ---

Jedan moj prijatelj iz  još iz djetinjstva postao lovac prošle
godine . Prije mjesec, dva nađemo se na kavi i kaže imam
par nabavnih ajmo sutra u Zagreb da uzmem šta mi treba.
Ti se više kužiš u to ... Obišli za poslije podne par trgovina...
Ja nazvao neke prijatelje, neke i ovdje sa foruma.
Čovjek u par sati potroši 80 000 kuna.
Za optiku od 15 000 kuna se manje odlučivao nego kada ja
prepucavam pušku na drugi metak.

Ajmo kući ali prvo na večeru . Veli ostalo mi još 20 000 od onoga što sam odvojio za potrošiti na stvari .

A čovjek i nije nekakva šminka ... Pola toga još nije ni "složio".

Elegance:
Lijepo je to svaka mu čast kad može znači da i hoće. Nego što ste jeli?

roger:
Sokac,kad vec spominjes nabavku opreme, mozes li makar reci sta je kupio? "tih par nabavnih" bas dobro zvuci!
 zagi

ivod:

--- Citat: Elegance - 28. 10. 2017. 00:43:02 ---Lijepo je to svaka mu čast kad može znači da i hoće. Nego što ste jeli?

--- Kraj citata ---
happi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju