Optike i nosači > Optike

Koja optika za daleka pucanja sa 338 lap. mag.

<< < (3/4) > >>

salic:
Na svome 300wm imam leupolda 4,5-14x50. Vidi se fenomenalno i da sam bolji strijelac i meč puška moglo bi jako daleko. Ne bi bila loša ni za taj, dosta jači kalibar, no glasao sam za schmidt&bender. Gledao sam onaj vojno-policijski model 5-25x56, nešto strašno, no strašne i cijene.

krilaš:

--- Citat: salic - 11. 11. 2010. 20:01:09 ---Na svome 300wm imam leupolda 4,5-14x50. Vidi se fenomenalno i da sam bolji strijelac i meč puška moglo bi jako daleko. Ne bi bila loša ni za taj, dosta jači kalibar, no glasao sam za schmidt&bender. Gledao sam onaj vojno-policijski model 5-25x56, nešto strašno, no strašne i cijene.

--- Kraj citata ---
salic Leupold je dobar i ima bistru sliku za onoga ko nikada nije pogledao kroz ni jedan bolji opticki nisan, ako jeste nece naci nikakvu razliku izmedju tog leupolda i Tasco Titan optickog nisana.
Pozdrav Goran

fazan:
Za mlađe , Vaših godina ne veće povećanje od 4x , i promjer okulara od 32 mm. No kad dođete u zrelije godine  ( prođe ljeto trideseto ) onda barem okular promjera 42 , a povečanje koliko gore , toliko dolje.  ;D
Ne zaboraviti pri tome da se zjenica oka može raširiti max 7-8 mm do 30 godina , a sa starenjem ta mogućnost pada . To znači da u mojim godinama mogu platiti vrhunsku optiku , čiju sliku moja žuta pjega ne može "progutati".
Moj savjet nakon litanije  jedan dobar CSX 3-12 x56.  ;D

darkohunter:
Vrh za ipak prihvatljiv novac

http://swfa.com/IOR-3-18x42-Tactical-35mm-Rifle-Scope-P11534.aspx

Lazar:
ja bi preporucio ovo Nightforce NXS 8–32x56 ,koliko citam rade dobro i do 2,5km  dr.i

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju