Optike i nosači > Optike
KONČANICE NA OPTIČKIM CILJNICIMA I SVE O NJIMA
ivo samoborec:
Ako recimo ivo samoborec pogodi od 10 fazana sa 7 pogodaka jednom zastavom,IZ,,brno...i i i i i a promasim sa berettom.krikovom..iii...ma puska mora lezati tako o sa koncanicom..Nemoze mi niko reci da sa koncanicom 1..(tri crte a sredina..trn)sve promasi a sa koncanicom 4 sve pogada........svaka optika ima svoju oznaku gdje lezi hitac znaci samo je kakav si strijelac!!
perop:
--- Citat: ivo samoborec - 12. 10. 2015. 21:23:03 ---Ako recimo ivo samoborec pogodi od 10 fazana sa 7 pogodaka jednom zastavom,IZ,,brno...i i i i i a promasim sa berettom.krikovom..iii...ma puska mora lezati tako o sa koncanicom..Nemoze mi niko reci da sa koncanicom 1..(tri crte a sredina..trn)sve promasi a sa koncanicom 4 sve pogada........svaka optika ima svoju oznaku gdje lezi hitac znaci samo je kakav si strijelac!!
--- Kraj citata ---
teaa
Ivo dobre optike su skupe i ne isplati se končanicom koja nam ne leži gubiti vrijeme. Ne treba končanicom koja nam ne leži upropastiti kupljenu optiku. Zašto trošiti novac i privikavati se na nešto što nam se ne sviđa.
Loš strijelac je loš strijelac i tu končanica puno ne pomaže, ipak loš strijelac s optikom i končanicom koja mu ne odgovara biti će još i gori.
zagi
DejanG:
Lazare: Elektronika se popravi a kad iluminacija nije upaljena tačka se vidi samo što nije crvena...a svaki malo ozbiljniji servis sa lakoćom popravi elektroniku.
Goran:
Nisam bas siguran u tu tvrdnju. Ako ne poprave i ostete pa onda posaljes Swarovskom ili Zeiss mislis da ce ti oni uvaziti garanciju i popraviti dzabe? Pomalo poznajem unutrasnost optika i mogu reci da sve kvarove nije ni malo lako popraviti a da ne kazem kako je tesko naci odgovarajuce dijelove pocevsi od obicnog dihtunga a kamo li optickih ili elektronskih dijelova. Ko kod vas popravlja elektoniku na Z6I?
DejanG:
Ja sam nekad davno imao neki snajper Tasko, kod mene bio 3 godine i nikad se nije iluminacija pokvarila, prodao ga i čovjek nema zamjerku a koštao 100 evra. Ako se tako lako pokvari na Swar. Zeiss-u i ostalim optikama ko nema garanciju neka plati. Evo ja prvi, ako mi se nekad pokvari iluminacija na Meopti R2 ja cu platiti i popraviti. Lov je skup sport pa izvolite....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju