Optike i nosači > Optike

KONČANICE NA OPTIČKIM CILJNICIMA I SVE O NJIMA

<< < (8/18) > >>

Schultz and Larsen:

--- Citat: DejanG - 13. 10. 2015. 07:14:00 ---Lazare: Elektronika se popravi a kad iluminacija nije upaljena tačka se vidi samo što nije crvena...a svaki malo ozbiljniji servis sa lakoćom popravi elektroniku.

--- Kraj citata ---

Nikad nemoj optiku davati nekome drugome osim ovlastenom trgovcu za taj brand. Ozbiljne trgovine salju optiku u zemlju proizvodnje i servis se tamo vrsi nigdje drugdje...a da kvare se i Swar, i Zeiss i Bender itd....

DejanG:
Sve se kvari ali je na skupim optikama manja vjerovatnoća. zagi

perop:
 teaa

ludiloo  bravooo Interesantna ideja modnih dizajnera namijenjena lovcima i strijelcima

http://www.zazzle.co.uk/vx3l_leupold_scope_reticles_tie-151915119357359149

z10

roger:
Da se vratim na moj prethodni post u ovoj temi.
Dakle, moja koncanica za lov model 60. Kod upucavanja, poklikam je tako da je upucana na gornji rub tocke.
Velicina tocke, 1 moa.
Debljina je koncanice dovoljna za jasno razabiranje kad se gleda sa pozadinom sume ili gustisa.

perop:

--- Citat: roger - 15. 10. 2015. 13:29:04 ---Da se vratim na moj prethodni post u ovoj temi.
Dakle, moja koncanica za lov model 60. Kod upucavanja, poklikam je tako da je upucana na gornji rub tocke.
Velicina tocke, 1 moa.
Debljina je koncanice dovoljna za jasno razabiranje kad se gleda sa pozadinom sume ili gustisa.

--- Kraj citata ---
d1
Kao što sam već i rekao i ja lovim končanicom Illuminated #60 Reticle Zeiss Victory Varipoint M 3-12x56 T* Evo kako to izgleda na terenu.
 z10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju