Optike i nosači > Optike
KONČANICE NA OPTIČKIM CILJNICIMA I SVE O NJIMA
perop:
d1
Dobra stvar ???
z10
perop:
Gorane, d1
što misliš o ovoj inovaciji, treba li ovo kupiti ??
Pozdrav,
Pero
z10
Neno:
Kad čekam da mi izađe nešto blizu i dr6lžim na 2.5X a pojavi se na 100 metar samo dizel pušku i deri ....
Koje mijenjanje povećanja ?
Goran:
SWICHVIEW LEVER kako mi zovemo ovu stvarcicu pomalo postaje popularan kod nekih grupa strelaca. Prvenstveno je jako popularan kod strelaca ili takmicara u 3 gun competition gdje koriste sirokokutne optike 1-4 ili 1-6 za brzo mjenjanje povecanja isto tako kod varmint lovaca koje vole takve igracke. Po meni ne bas nesto strasno potrebno i skupo samo zato sto je dio lovacke opreme. jedini nacin upotrebe ( da bi ja kupio) je da mi zatreba u zimskom lovu gdje moras imati rukavice na rukama pa da ti je lakse pomaci povecanje ako je potrebno. Imam dva komada kuci za moje Vortex Razor 4.5-27x56 optike ali ih nikad nisam koristio. Vortex je jedan od prvih koji ovo prodaje na veliko i jako su popularni cak i kod LR lovaca. u 3 gun takmicenju oni postave 1-6 na nosac i onda stave 45 stupnjeva nosac za holografski red dot s cim onda brze gadjaju blize mete jer u ovom takmicenju je sve u brzini i pokretu. Policija takodje koristi ovakvu opremu za svoje automate i urbane nerede.
http://www.vortexoptics.com/content/new_products
Stvarcica, po meni, ne bas prijeko potrebna ali jos jedna igracka za kojom polude neki kojima "sve treba". Vrtim optike od 78 i meni bas nije potrebno.
perop:
d1
HVALA GORANE !!!
z10
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju