Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (27/164) > >>

perop:

--- Citat: OldHunter - 26. 03. 2009. 11:54:54 ---
--- Citat: kmkole86 - 14. 03. 2009. 20:42:55 ---zna li neko kolika je cena VX III 3,5-12X50 sa svetlecom koncanicom tubusa 30mm, i nekog monarha  2,5-10x50 tubusa 30mm sa svetlecom koncanicom. nalazim po netu cene u americi i veoma lepo izgledaju  ;D , ali me interesuje kako to izgleda kod nas na balkanu. uzdam se u medu kao vrsnog poznavaoca da mi odg. pozz, dobar pogled

--- Kraj citata ---

Nisam 100% siguran, ali mislim da LEUPOLD VX III 3,5-12X50 NE POSTOJI !
Postoji VX III 3,5-10x50 sa osvjijetljenom končanicom i tubus 30mm (šifra 54918, Illum. German #4 Dot).

Ah da zaboravio sam napomenuti da se predmetna optika VIŠE NE PROIZVODI !

--- Kraj citata ---

Točno postoji VX III 3.5-10x50 sa i bez osvjetljene končanice i VX III 4.5-14x50 sa i bez osvjetljene končanice

kmkole86:
moja greska pri pisanju gledao sam na leupoldovom i nikonovom sajtu, ali nisam proveravao posle kada sam pisao pa sam pomesao, mozda i podatci za nikona nisu tacni, procesljacu sajt kada budem imao malo vise vremena. a za leupolda ima tri vrste svetljece konacanice rostilj

sasa:
jel zna neko jel može u Kanadi da se kupi normalno optika u prodavnici bez nabavne dozvole za oružje na uvid

Branko:
Ima li ko iskustva sa leupuldom 3-9x50 europen 30mm kakva je optika za mrak sa obzirom da ova sto sam je gledao ima onu tanku koncanici,takodje me interesuje u kom je rangu sto se tice kvaliteta.

medo:

--- Citat: Branko - 16. 06. 2009. 16:28:30 ---Ima li ko iskustva sa leupuldom 3-9x50 europen 30mm kakva je optika za mrak sa obzirom da ova sto sam je gledao ima onu tanku koncanici,takodje me interesuje u kom je rangu sto se tice kvaliteta.

--- Kraj citata ---
Za mrak je nikakva za sumrak dobra.
Tanka koncanica nije bas najbolji izbor za sumrak,a po kvaliteti je.. moras probati.
Meni je odlicna.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju