Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
Branko:
Medo plasim se da ni uz pomoc reflektora necu moci da vidim koncanicu u mraku,jer je jako tanka
ivo samoborec:
....imas praf kolega....ak nis drugo bolja ti je 8x56...stara Zeissova...imas onu koncanicu...1...ili Trn kak bi neki rekli.Moj pajdas ima stvarno mogucnosti i ima toga oruzja dosta....Kupio je na Mauser 03 Leupolda......za tjedan dana je Leupold bio prodan...ja sam gledao njime po danu...nema problema......noc treba probati.....moja preporuka...jos malo sparaj pa zemi ono cime budes zadovoljan......mogu Ti pogledati rabljene optike a Ti mi reci do koje cijene...pozdrav
ivo samoborec:
^...Evo ovdje je Leupold VX3 3,5-10x50 duplex svjetleca koncanica...ima sa colu i sa 30 mm.....840 Eura.Ima jedna Meopta Meostar...3-12x56 za 500 Eura.....Meopta R1 3-12x56 je 750........Tasco dobis za 99E...
canis:
Nije to loša optika, imaš problem jer bi htio imati optiku za sve vremenske uvjete, a imaš izuzetno zahvalni fine duplex za dnevni lov i sportsko streljaštvo. U svakom slučaju za gađanje na velike daljine do sumraka je odličan.
Antezg:
Leupold European nije ništa drugo nego VX-II sa promjerom tubusa 30 i većom cijenom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju