Optike i nosači > Optike

LEUPOLD optike

<< < (38/164) > >>

magwin:
danas stiglo....

pa nisi Leupolda baš nahvalio! happi

Lazar:
nehvalimga nisad, maloprije sam drzu bendera i leupolda u rukama sam osjecaj u rukama ti kaze da je posve jadan u poredjenju sa benderom netreba ih uopste uporedjivat

Lazar:

--- Citat: shandi - 07. 11. 2009. 23:47:46 ---Vidim da nije .22. A to je top, a ne malokalibarka.

--- Kraj citata ---
danas sam malo barato sa 50bmg ,odsad je sve ovo zajebancija i malokalibarke  hao

perop:

--- Citat: lazar - 07. 11. 2009. 23:52:28 ---nehvalimga nisad, maloprije sam drzu bendera i leupolda u rukama sam osjecaj u rukama ti kaze da je posve jadan u poredjenju sa benderom netreba ih uopste uporedjivat

--- Kraj citata ---

Ma i osjećaj u rukama ponekad vara zar ne?. Leupold valjda i nije baš tolika katastrofa i toliko jadan izbor u poređenju s Benderom. Puno je lakši od Bendera, veće vidno polje, odlična slika, niža cijena itd., "pa to je stvarno strašno". Uopće ne shvćam zašto Leupolda neki ljudi uopće i kupuju?                                                                Što bi se reklo:"treba samo jesti i piti i vikati ovako se više ne može"     ;)  ;D ;D ;D he he he!   zagi

Nosler:
Opa Lazo! just just Bit ce to dobro... d4 Sluziti ce tebe Leupold solidno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju