Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
Lazar:
--- Citat: perop - 08. 11. 2009. 08:43:11 ---
--- Citat: lazar - 07. 11. 2009. 23:52:28 ---nehvalimga nisad, maloprije sam drzu bendera i leupolda u rukama sam osjecaj u rukama ti kaze da je posve jadan u poredjenju sa benderom netreba ih uopste uporedjivat
--- Kraj citata ---
Ma i osjećaj u rukama ponekad vara zar ne?. Leupold valjda i nije baš tolika katastrofa i toliko jadan izbor u poređenju s Benderom. Puno je lakši od Bendera, veće vidno polje, odlična slika, niža cijena itd., "pa to je stvarno strašno". Uopće ne shvćam zašto Leupolda neki ljudi uopće i kupuju? Što bi se reklo:"treba samo jesti i piti i vikati ovako se više ne može" ;) ;D ;D ;D he he he! zagi
--- Kraj citata ---
stoji samo da je laksi i jeftiniji ,kad bi mu ovo za paljenje crvene tacke jos smjestili sa strane bila bi prava optika, o vidnom polju netrebamo pricat bilo bi smijesno poredit sa benderom zagi
Goran:
Leupold je prvi proizvodjac optike koji je napravio 34 mm tubus. Moze li mi iko reci zasto bas 34 mm?
sile:
--- Citat: Goran - 08. 11. 2009. 11:47:09 ---Leupold je prvi proizvodjac optike koji je napravio 34 mm tubus. Moze li mi iko reci zasto bas 34 mm?
--- Kraj citata ---
a da nije ipak 33,7 mm ?
Lazar:
zasto je bas 34 neznam al znam zasto je tako velik ,mislim veci od standarda 30mm
perop:
--- Citat: lazar - 07. 11. 2009. 23:42:30 ---danas stiglo za malokalibarku ,vec montirano ,jedan metak za grubu kontrolu proban u dvoristu ,ostalo na streljani
--- Kraj citata ---
Kako služi Leupold? Koji je model? ;D z10 d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju