Optike i nosači > Optike
LEUPOLD optike
salic:
To je moje subjektivno iskustvo, ipak kada svinja trči, 9,8m na 100m, se ne može mjeriti sa 38m što mi pruža zeiss na staroj osmici... a i za sumrak mi leupold nema mane osim tanke končanice, no za to imam osvjetljenje. probao sam jednom prijateljevog svarovskog 2,5-10x56. puno je bolji, ali i puno, puno skuplji...
Lazar:
evo par rijeci o kvalitetu leupoldove optike,neki dan na streljani poslije 20 ispaljenih metaka dalje pucanje bilo nemoguce, pogled kroz optiku ko fatamorgana u sahari, toga kod evropske velike cetvorke nema
darkohunter:
Zavisi koji Leupold Lazare, ima Leupold i VXI koji je loš, ali zato ima i VX7 koji ni u čemu ne zaostaje....
Lazar:
ovo se desava sa vx7 i vx3 sve ispod ove klase koristim za tucanje orasa kad se nadju ublizini na pusci ih nemam
Nosler:
--- Citat: Lazar - 12. 03. 2010. 23:02:35 ---ovo se desava sa vx7 i vx3 sve ispod ove klase koristim za tucanje orasa kad se nadju ublizini na pusci ih nemam
--- Kraj citata ---
Brutalno ali efikasno....a ne brini izdrzi Leupold i to! d4
Nego kad ja puknem 20 metak za redom i toplo je vani i mene smeta mirage od topline i na drugim optikama! teaa
Nema tu veze sa kvalitetom...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju